Select Menu

Γράφει η Ματίνα Γκούτζιου

Όλοι μαζί σας νοερά, γιατί το Γολγοθά τον περνάτε εσείς. 

Καλά τα ευχολόγια, αλλά όποιος δεν τόχει περάσει, δεν μπορεί να καταλάβει την αγωνία και το άγχος των υποψήφιων θυμάτων, συγγνώμη παιδιών μας ήθελα να πω, που τα βασανίζουμε, συγγνώμη δοκιμάζουμε ήθελα να πω για μια θέση στην ανεργία, συγγνώμη στην κοινωνία ήθελα να πω, αφού προηγουμένως έχουν περάσει από διάφορα απάνθρωπα βασανιστήρια, συγγνώμη από ένα υγιές και φυσιολογικό διάβασμα ήθελα να πω, για να ανταποκριθούν σε θέματα υψίστης δυσκολίας, συγγνώμη θέματα φυσιολογικά για την ηλικία τους ήθελα να πω.

Ψυχραιμία ωστόσο, παιδιά, μπόρα είναι θα περάσει. Σας παρακαλούμε μόνο όταν θα μεγαλώσετε να μη γίνετε σαδιστές σαν εμάς, αν και η επιστήμη λέει ότι όταν σε κακομεταχειρίζονται, γίνεσαι ίδιος κι εσύ.

Κλείνοντας να μην ξεχάσω να μας συγχαρώ για το εκπαιδευτικό μας σύστημα και για το μέλλον που εξασφαλίσαμε στα παιδιά μας.

Μπράβο μας!!!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top