Select Menu


Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τις αποκαλύψεις για τη στημένη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής,με τη δημοσίευση της συνομιλίας Μπαλτάκου - Κασιδιάρη,ζήτησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το κεφάλι του Μπαλτάκου και φυσικά το πήραν!

Από κει και πέρα ούτε γάτα,ούτε ζημιά κι ας ζητάνε όλα τα υπόλοιπα κόμματα διερεύνηση των αποκαλύψεων.

Ο κ. Μπαλτάκος έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού,αφού βεβαίως αυτό ήταν γενική απαίτηση των συγκυβερνώντων.

«Λόγω του θορύβου που δημιουργήθηκε και για λόγους προσωπικής
ευθιξίας υπέβαλα την παραίτησή μου λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε», αναφέρει στη δήλωση παραίτησής του ο Παναγιώτης Μπαλτάκος.«Όλα όσα ειπώθηκαν από μένα είχαν σκοπό να απαλλαγώ από τις πιέσεις που μου απηύθυναν οι βουλευτές της ΧΑ κατηγορώντας με ότι έχω συμμετάσχει σε συνωμοσία εναντίον τους».

Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, σε γραπτή δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει ότι υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του γγ της κυβέρνησης και ζητάει συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Τι να περιμένει κανείς από την δικαιοσύνη των κατακτητών... 

Και ακόμη δεν ασκήθηκαν διώξεις στα γερμανοτσογλάνια Σαμαρά-Βενιζέλο, τους υπουργούς που έστησαν τη σκευωρία και φυσικά τους ξεπουλημένους δικαστές παρα μόνο στον Ηλία Κασιδιάρη για υποκλοπή δεδομένων!!!!

Ο ναζισμός κι ο φασισμός τσακίζονται από τους λαϊκούς αγώνες κι όχι από δικαστές των μνημονίων, υπερασπιστές του Πάχτα, των τραπεζών, του νεοφασίστα Γεωργιάδη κι όλων των δωσίλογων...

Με πληροφορίες απο Χάρρυ Κλύνν και zeidoron

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top