Select Menu


Οι αγωνιζόμενες για μήνες τώρα, καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών βρέθηκαν στην τεράστια διαδήλωση, όλων των Ευρωπαϊκών Συνδικάτων, που έγινε σήμερα στις Βρυξέλλες. Αίτημα των διαδηλωτών ήταν μια πιο κοινωνική Ευρώπη.

«Μέτρα λιτότητας= διαρκής φτώχεια», «Λαός, όχι κέρδος», ήταν μερικά από τα συνθήματα στα πανό που κρατούσαν. Εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ βρέθηκαν στη διαδήλωση. Υπήρχε όμως, ένα πανώ που ξεχώριζε. Ενα πανώ που στην Ελλάδα, ειδικά στην Αθήνα, οι πολίτες το βλέπουν καθημερινά.

Οι καθαρίστριες που "παλεύουν" για να κερδίσουν πίσω τη δουλειά τους, την αξιοπρέπειά τους. Γυναίκες που θα μπορούσαν να είναι η μητέρα, η αδελφή, η σύζυγός του καθενός, γυναίκες που χτυπήθηκαν, σπρώχτηκαν, "ψεκάστηκαν" με χημικά, βρέθηκαν στις Βρυξέλλες για να δώσουν το δικό τους βροντερό παρόν.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top