Select Menu


Και επίσημα υπέβαλλε την παραίτησή του ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, από τη θέση του γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου.

Στο κείμενο της παραίτησής του, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι είχε συναντήσεις με πολλά κοινοβουλευτικά στελέχη, και μια από αυτές τις συναντήσεις ήταν κι αυτή με τον Ηλία Κασιδιάρη, κατόπιν αιτήματός του να συναντηθούν ιδιαιτέρως.

Νωρίτερα, τον κάλεσε στο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς, μετά το σάλο που ξέσπασε από τους διαλόγους που παρουσίασε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Δεν γνωρίζω το θέμα, αλλά εάν είναι έτσι, δεν έχει θέση στην κυβέρνηση ο Παναγιώτης Μπαλτάκος», είχε δηλώσει ο Αντώνης Σαμαράς.

Επεισόδιο στη Βουλή με τον γιο του Μπαλτάκου - εισέβαλε βρίζοντας στα γραφεία της ΧΑ


Σκηνές που δεν συνάδουν προς τους κοινοβουλευτικούς κανόνες συμπεριφοράς εκτυλίχθηκαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον γιο του γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο στον απόηχο της δημοσιοποίησης του βίντεο που εκθέτει τον πατέρα του.

Ενδεικτικό του κλίματος που έχει προκληθεί στη Βουλή μετά τη δημοσιοποίηση από μέρους του Ηλία Κασιδιάρη της επίμαχης βιντεοσκοπημένης συνομιλίας με τον Τάκη Μπαλτάκο, ο γιος του τελευταίου εισέβαλε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον πρώτο όροφο του κοινοβουλίου βρίζοντας και απειλώντας, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο υιός Μπαλτάκος κλότσησε τον βουλευτή της ΧΑ, Αρτέμη Ματθαιόπουλο και χαστούκισε τον Μιχάλη Αρβανίτη, ενώ από την οργή του δεν ξέφυγε ούτε ο Νίκος Κούζηλος.

Για να αποφευχθούν τα χειρότερα επενέβη ο ίδιος ο Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος προσπάθησε να συγκρατήσει τον γιό του, ενώ ακολούθως τον απομάκρυνε ο υποφρούραρχος.

Επιμέλεια: logiosermis
Με πληροφορίες απο Το Ποντίκι και Τα Νέα

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top