Select Menu


Με μία μπουλντόζα, την οποία είχαν μετατρέψει σε τανκ, σχεδίαζαν να κάνουν επίθεση στη Βενετία οι θιασώτες της απόσχισης της επαρχίας Βένετο από την Ιταλία. 

Για την υπόθεση συνελλήφθησαν την Τετάρτη 24 άτομα, που κατηγορούνται για τρομοκρατία, ανατροπή της δημοκρατικής τάξης και κατασκευή και κατοχή πολεμικών όπλων. Σύμφωνα με την αστυνομία οι συλληφθέντες σχεδίαζαν να επιτεθούν στην πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία με το αυτοσχέδιο τανκ, προκειμένου να οδηγήσουν στην απόσχιση της περιοχής από την Ιταλία, με την οποία είχε συνταχθεί η πλειοψηφία των κατοίκων σε πρόσφατο δημοψήφισμα μέσω διαδικτύου.

Οι κατηγορούμενοι είχαν φτιάξει το τανκ μετατρέποντας μία μπουλντόζα, στην οποία μάλιστα είχαν τοποθετήσει και πυροβόλο. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν ο πρώην βουλευτής Φράνκο Ροκέτα, από τα ιδρυτικά στελέχη της Λέγκας του Βορρά.

iefimerida

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top