Select Menu


Με τα μνημόνια που υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη, αλλά και οι υπόλοιποι που έβαλαν τις υπογραφές τους, διαιώνισαν την αποικιοποίησή μας.

Με την αριστερίστικη δήθεν προοδευτική πολιτική που εφαρμόζεται τις τελευταίες δεκαετίες, φύτρωσαν τα άνθη του κακού και ανενόχλητα επιδιώκουν τον αφελληνισμό μας.

Η Ρεπούσια παρέα, οι διάφορες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο, έχουν ξεσαλώσει εις βάρος του ελληνισμού.

Τα επιτεύγματά της Ελλάδας και την ιστορία της που ζηλεύουν όλοι οι λαοί, την έχουν αλλοιώσει και απαξιώσει για να ξεχάσουμε ποιοί είμαστε, ποιά κληρονομιά κουβαλάμε στις πλάτες μας και τι υποχρεώσεις έχουμε απέναντι σ' αυτούς που μας την κληροδότησαν.

Την περηφάνεια που ένοιωθε κάποτε ο Έλληνας για την καταγωγή του, τώρα αναγκαστικά την κρύβει, γιατί αυτοί που έπρεπε να τον υπερασπιστούν, τον κατηγόρησαν διεθνώς πως είναι τεμπέλης, απατεώνας και πως η χώρα μας είναι ένας βόρβορος. (ΓΑΠ, Νίκος Δήμου και όχι μόνο).

Σ' αυτά τα χρόνια κατάφεραν να γίνουν πρότυπα προς μίμηση, οι κλέφτες, οι απατεώνες, οι αριβίστες, οι ψεύτες και αναθέτουμε να μας κυβερνήσει κάθε καρυδιάς καρύδι που προωθούν τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων, οι άπληστοι μεγαλοεργολάβοι και τα διάφορα εκδοτικά συγκροτήματα .

Το ιδανικό της ελευθερίας και το "υπέρ πάντων εστί η πατρίς", με την πάροδο των χρόνων το μετατρέψαμε σε "υπέρ πάντων εστί το προσωπικό συμφέρον και η τσεπούλα μας".

Η αρχαία Ελληνική αντίληψη πως το πνεύμα που δεν εξελίσσεται νεκρώνει, το ξεχάσαμε καθώς επικράτησε ο χριστιανισμός στο χώρο του πνεύματος και της ελευθερίας.

Οι απολογητές του χριστιανισμού επιτεθήκανε με πονηριά και λύσσα εναντίον της αξιοθαύμαστης ελληνικής σοφίας και της αρχαίας θρησκείας του Παγανισμού.

Όταν μιλάμε για Παγανισμό, δεν είναι τίποτα το σατανικό, αλλά η λατρεία της μάνας Γης, που μας τρέφει. Κάτι σαν τους σημερινούς οικολόγους ας πούμε. Τότε όμως δεν υπήρχαν ΜΚΟ για να τ' αρπάζουν και να ζουν εις βάρος του δημόσιου ταμείου.


Οι οπαδοί της αρχαίας παγανιστικής θρησκείας, στις ιεροτελεστίες τους στεφανωνόντουσαν με κα να λουλούδι από τον αγρό, σφάζανε και κα να βόδι και το ρίχνανε στο φαγοπότι με τραγούδια και χορούς, για να διασκεδάσουν και να απολαύσουν την εφήμερη ζωή τους.

Η νέα όμως θρησκεία του Γιαχβέ επέβαλλε τη νηστεία και την προσευχή, δαιμονοποίησε τη χαρά και τις απολαύσεις της σάρκας, απαγόρευσε την εθνικοθρησκευτική ελευθερία και την ανάπτυξη του πνεύματος.

Επειδή αυτοί έμαθαν να μην έχουν πατρίδα, θέλουν να επιβάλλουν τον διεθνισμό και την παγκοσμιοποίηση στους λαούς για να ξεχάσουν την ιστορία τους, τη γλώσσα τους, την πατρίδα τους.

Έτσι εξαπλωθήκανε σε όλη την οικουμένη να διεθνοποιήσουν τον Γιαχβισμό τους και κατέληξαν να μην έχουν ούτε μια εθνικότητα, ούτε μια πατρίδα, ούτε μία γλώσσα και ο κρίκος που ενώνει τους απανταχού Εβραίους είναι η περιτομή για να ξεχωρίζουν από τον υπόλοιπο κόσμο και η δίψα τους για πλούτο.

Οι νεοπροσιλιτισμένοι όμως Έλληνες αντέδρασαν και προκειμένου ο χριστιανισμός να μη χάσει νέους οπαδούς, υποχώρησε και όσοι δε θέλανε μπορούσαν να αρνηθούν την περιτομή.

Έκτοτε ακολούθησαν δια της βίας τα διδάγματα της Βίβλου που τους επέβαλλαν οι ορδές των ρασοφόρων του Θεοδόσιου και του Ιουστινιανού και άρχισαν τις μετάνοιες, τα παρακάλια, τα λιβανίσματα και τις επ' αμοιβή δεήσεις για να πάνε μετά θάνατον στον παράδεισο.

Μας επιβάλανε σα θρησκεία την ιστορία τους που δεν είναι τίποτα άλλο, παρά διάφορες ιδεοληψίες και κατάρες και ονόμασαν "προφητείες" τις ασυναρτησίες που έλεγαν οι τσοπαναραίοι τους μέσα στην έρημο.

Διέγραψαν τον Επίκουρο που υποστήριζε πως "οι Θεοί δεν δέχονται ούτε χαρίζουν δώρα, ούτε νοιάζονται, ούτε επιβλέπουν τα ανθρώπινα".

Έτσι με τις ορδές των πειναλέων και αγράμματων μελανορασοφόρων και το "παν τι ελληνικόν ες έδαφος φέρειν" του Ιουστινιανού, επικράτησε ο φόβος και το σκοτεινό έρεβος της άγνοιας του μεσαίωνα.

Οι αιματοβαμμένες σελίδες της προτεσταντικής και της καθολικής εκκλησίας του Βατικανού, με τον φόβο, και εν ονόματι του Θεού, σκλάβωσαν την οικουμένη με τον πουριτανισμό τους και έβαλαν τις βάσεις του καπιταλισμού.

Αυτός εκμεταλλεύτηκε τη δίψα ορισμένων άπληστων ανθρώπων για πλουτισμό και δόξα και μας επιβάλλει χρόνια τώρα αναλώσιμους πολιτικούς τενεκέδες, που εξυπηρετούν τις βρομοδουλειές τους.

Δείτε τα τελευταία χρόνια πόσοι άχρηστοι πολιτικοί υπάλληλοι των διεθνών σιωνιστικών τραπεζών πέρασαν από ηγετικές θέσεις, τι προσέφεραν στην πατρίδα και σε μας και τι μας άρπαξαν οι τράπεζες και οι ίδιοι.

Τώρα επειδή τα πρόβατα πήραν επιτέλους χαμπάρι το λύκο, η σιωνιστική πονηριά του φόρεσε προβιά προβάτου και μας παρουσιάζουν την "Ελιά" και το "Ποτάμι" σαν ελπίδα μπας και μας ξεγελάσουν για άλλη μια φορά.

Δείτε τα πρόσωπα που απαρτίζουν αυτά τα δύο καινούρια πολιτικά μορφώματα, την ιστορική τους πορεία, τι πρεσβεύουν και θα καταλάβετε πως "άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς" .

Η Πασοκική νομενκλατούρα των συνδικαλιστών πάλι, μόλις πήρε χαμπάρι πως το καράβι που επέβαιναν βουλιάζει, έριξε κάβους και μετακόμισε σύσσωμη στο ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει τη γνωστή της τακτική που όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε. Τη διάλυση των πάντων, με κατάληξη το σημερινό οικονομικό μας χάλι.

Φίλε μου !

Μη λες και εσύ αδιαμαρτύρητα ναι σε όσα σου επιβάλλουν.

Συνέτριψέ τους όχι ως "ύλην κεραμέως με σιδηρά ράβδο" αλλά με τον ελληνικό πολιτισμό σου και την αξιοπρέπειά σου.

Γίνε εσύ ποτάμι και καθάρισε την πολιτική κόπρο που οι αναθυμιάσεις από τα έργα τους μας πνίγουν.

Χρησιμοποίησε την ψήφο σου με σύνεση και απέρριψε αυτούς που προβάλλουν και υποστηρίζουν οι πρεσβείες, οι εργολάβοι και οι εκδότες.

Θεόφιλος Αιγινήτης Ζωγράφος - Συγγραφέας

theofilouerga.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top