Select Menu

Νέα επαγγέλματα; Το αστείο είναι πως εκτός απειροελάχιστων ανθρώπων, που τους αποκαλούν με την γραφική έκφραση «συνομωσιολογικοπαρανοϊκούς» όλοι οι οι υπόλοιποι … περί άλλων τυρβάζουν!

Αυτό που θέλουν είναι να μετατρέψουν τον άνθρωπο σε κάτι άλλο, όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν εκατοντάδες φορές. Το όλο αποτρόπαιο σκηνικό μοιάζει με τη γνωστή σε όλους εικόνα του χάμστερ στο κλουβί του, το οποίο είναι απασχολημένο με το να γυρίζει πυρετωδώς τη ρόδα του.

Ποιος επωφελείται από αυτή την επώδυνη κατάσταση, είτε από το πείραμα, είτε από το θέαμα, είτε από την παραγόμενη βιοενέργεια, είτε από τα αρνητικά συναισθήματα που εκπέμπουν όλοι οι δύστυχοι έγκλειστοι στην κολοσσιαία ρόδα του πειραματικού εργαστηρίου Γη; Αυτό θα πρέπει να είναι στο εξής το βασικό ερώτημα της επείγουσας διεπιστημονικής διερεύνησης του Κόσμου. Κι αυτό επειδή στην ουσία πρόκειται για την αρχή ενός μοναδικού και τιτάνιου αγώνα του ανθρώπινου είδους ενάντια στον Υπερβατικό Βασανιστή του!

Είμαστε σίγουροι πως αυτό, το κάτι άλλο, θα είναι αγνώριστο, όπως αγνώριστοι είμαστε εμείς σήμερα για τον Καραϊσκάκη, τον Κολοκοτρώνη και τον Καποδίστρια. Άρχισε το έγκριτο Bρετανικό υπουγείο να μας ενημερώνει σχετικά, απαλά- απαλά … σαν την θερμοκρασία του βάτραχου.

Τα δημοφιλέστερα Επαγγέλματα του Μέλλοντος! 

Βρετανικό Υπουργείο Έρευνας και Καινοτομίας της Αγγλίας. Μία έρευνα η οποία έγινε από το Βρετανικό Υπουργείο Έρευνας και Καινοτομίας της Αγγλίας, απαρρυθμεί τα 20 δημοφιλέστερα επαγγέλματα του μέλλοντος. Σε μια περίοδο που η μάστιγα της ανεργίας έχει σκοτώσει τα όνειρα των νέων η έρευνα αυτή αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο. Η έρευνα βασίζεται στην ανάπτυξη της τεχνολογίας, για αυτό και αρκετά από αυτά τα επαγγέλματα σήμερα μπορεί να ακούγονται στα αυτιά μας εξωπραγματικά.
 • Κατασκευαστές μελών ανθρώπινου σώματος (θα γίνει επίσημο επάγγελμα το 2020)
 • Νανοιατρική – νανοφαρμακευτική – ήδη γίνονται τα πρώτα πειράματα εμφύτευμα microchip – υπάρχουν - Oικογένειες που ήδη υπέγραψαν και δοκιμάζονται
 • Aγρότες γενετικά τροποποιημένων τροφίμων [3]
 • Διαχειριστές-σύμβουλους ηλικιωμένων
 • Ηθικηστές της νέας επιστήμης – έχει να κάνει με την κοινωνική αποδοχή και τις συνέπειες της τεχνολογίας και της ανάπτυξης – θα αναλάβουν να κάνουν την εισαγωγή αυτών των επιστημών για να τις δεχθεί η κοινωνία. δηλ. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ [1]
 • Διαστημικοί πιλότοι και ξεναγοί διαστήματος– γίνεται στο πανεπιστήμιο του Houston με επαγγελματική απασχόληση το 2015
 • Ειδικοί στις κλιματικές αλλαγές – ασχολούνται με τις κλιματικές αλλαγές και εκτιμά τις επιπτώσεις τις αλλαγές – οι ασφαλιστικές θα τους εργοδοτούν για να εκτιμούν τους κινδύνους
 • Εφαρμοστές καραντίνας – ειδικευμένοι γιατροί για να μελετήσουν την εξάπλωση υιών και να επιβάλουν μέτρα και καραντίνες.
 • Εικονικοί δικηγόροι που ειδικεύονται στο διαδίκτυο – εικονικά δικηγορικά γραφεία
 • Χρηματιστές χρόνου – θέμα χρόνου η εισαγωγή μονάδας μέτρησης του χρόνου
 • Οικιακοί ηλεκτρονικοί βοηθοί (website sitting) – λόγω της έντονης ζωής αναλαμβάνουν να διατηρούν και να ενημερώνουν τους λογαριασμούς Facebook και Twitter]
«Η Ευημερία των πολλών» πράγμα που όπως καλά γνωρίζουμε -γιατί η εμπειρία μας το έχει δείξει- δεν ισχύει. Όταν η οικονομία τα κράτη και ο άνθρωπος, σκόπιμα, τεχνηέντως και με σχέδιο πολύ καλά οργανωμένο, βιώνει αντιεξέλιξη, κάθε μέτρο χάριν μιας δήθεν ευκολίας μόνον τους προνομιούχους εξυπηρετεί και σε καμία περίπτωση τους πολλούς. Αντίθετα η ψηφιακή τεχνολογία πληρωμών και διακίνησης του χρήματος, το μόνο που πετυχαίνει είναι ο έλεγχος και ο στραγγαλισμός των πολλών.

Αυτό επιδιώκουν απλά θέλουν να το πετύχουν με «απαλό τρόπο», μιας κι αυτή είναι απολύτως βασική τεχνική του πολέμου, το να κερδίσεις χωρίς καν πόλεμο. Πολλές δήθεν «ανταλλακτικές κοινότητες» προωθούν αντί του χρήματος να υπάρχει ανταλλαγή υπηρεσιών και αγαθών με την χρήση του «χρόνου». Ω τι εξυπνάδα!!! Ποια παραγνωρισμένη μεγαλοφυΐα να το σκέφτηκε άραγε;

Την ταινία IN TIME [2] την έχετε δει; …. Είναι εξαιρετικά επίκαιρη-προφητική-προπαγανδιστική κλπ ειδικά αν σκεφτούμε και κάνουμε τους παραλληλισμούς χρησιμοποιώντας την ΔΙΑΚΡΙΣΗ, αυτά που βιώνει η ανθρωπότητασήμερα, με «κίνδυνο» να χαρακτηριστούμε συνομωσιολογικοπαρανοϊκοί για άλλη μια φορά.

… Και ας τα συνδέσουμε με την παθητικότητα και την αστείρευτη βλακεία του ανθρώπου της πολιτείας, της θρησκείας, και της απίστευτης δουλικότητας και υποταγής.

Η ηλιθιότητα του σημερινού πολίτη, είναι τόση ώστε, να θεωρεί ΠΕΡΙ-ΟΥΣΙΑ τα ντουβάρια, τα χαρτιά, τα τσιμέντα και κάθε τι με καμία απολύτως -Ουσία. Δηλ. να μπερδεύει την ΠΕΡΙ-ΟΥΣΙΑ με την ιδιοκτησία.

Αν σου φαίνονται παράξενα όλα αυτά (ή είσαι νεος αναγνώστης) μελέτησε τους συνδέσμους και θ’αντιληφθείς την νέα παράλογη ζωή που ετοιμάζουν για τον άνθρωπο. Λέγοντας «νεα» δεν μετριέται με τον χρόνο όπως τον γνωρίζουμε σαν άνθρωποι, αλλά με μονάδες μέτρησης μεγαλύτερες απ’ το πεπερασμένο τρόπο σκέψης μας. Κοντολογής, αυτά που κάνουν σήμερα οι επικυρίαρχοι είναι προγραμματισμένο τουλάχιστον 500 χρόνια πριν. Φυσικά και τίποτε δεν είναι κρυφό ή μυστικό, ποιός κάθεται να κρυβει το οτιδήποτε όταν απευθύνεται σε όντα με περιορισμένη αντίληψη;

Αλλωστε αν θέλεις να κρύψεις κάτι … κάνε το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ κανένας δεν βλέπει το εύκολο το απλό κι αυτό που είναι μπροστα στα μάτια του.

Αν και οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο Μάγος του Οζ είναι μία αθώα ιστορία για παιδιά είναι σχεδόν απίθανο να παραβλέψει κάποιος τα συμβολικά μηνύματα που έχουν οι περιπέτειες της Ντόροθι. 

Όπως συμβαίνει συχνά σε ανάλογες ιστορίες, οι χαρακτήρες και οι συμβολισμοί ενέχουν πολλαπλά επίπεδα ερμηνειών ανάλογα με τον παρατηρητή. Δες και Οι Αποκρυφιστικές Αλληγορίες του Πινόκιο. αλλά επίσης και Οι αποκρυφιστικοί συμβολισμοί της ταινίας «Metropolis» όπως και, πώς έγινε Η “Μύηση του Μπίμπο” πόσο αθώα, παιδικά ή πνευματικά είναι όλα αυτά; Γιατί σίγουρα δεν είναι καινούργια, ούτε νέα!

TERRAPAPERS

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top