Select Menu


Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο - ύμνος για τον Νίκο Μπογιόπουλο, απο τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπόνιο για το Κουρδιστό Πορτοκάλι 

Aπό τον Βασίλη Μπόνιο

Σ΄αυτή τη χώρα της ιδιότυπης νεκρολαγνείας, συνήθως προσπερνάμε με μεγάλη ευκολία τούς εν ζωή ήρωες, τις σπουδαίες εκείνες προσωπικότητες που κάνουν την εμφανισή τους μία φορά στα 100 χρόνια για να μας διδάξουν τι σημαίνει άνθρωπος, τι σημαίνει αξιοπρέπεια, τι σημαίνει αγώνας.

Μιλάμε για τον Νίκο Μπογιόπουλο, την ξεχωριστή αυτή μορφή της Αριστεράς-με την ίδια γενναιοψυχία θα αναγνωρίζαμε και μια προσωπικότητα από το χώρο της Δεξιάς, εάν την διακρίναμε), ο οποίος είναι ότι πιο σπουδαίο διαθέτει η πολιτική ζωή του τόπου αλλά και η δημοσιογραφία.

Όσο αφορά δε την δημοσιογραφία, ζητάμε συγνώμη από τον Νίκο, όσοι τολμούμε να δηλώνουμε δημοσιογράφοι.

Την ίδια συγνώμη οφείλαμε να ζητήσουμε και από την Αριστέα Μπουγάτσου, όσο εκείνο το ξεχωριστό κορίτσι βρισκόταν ακόμη στη ζωή.

Αναρωτιέται λοιπόν κανείς εάν ο Βενιζέλος και Σαμαράς θα έβρισκαν λαγούμι να κρυφτούν σε περίπτωση που ο Νίκος Μπογιόπουλος, ήταν ο ηγέτης της Ενωμένης Αριστεράς στην Ελλάδα. Ή αν βρισκόταν στην θέση του Κουτσούμπα ο οποίος παρεπιπτόντως πηγαίνει εντυπωσιακά καλά σαν Γραμματέας.

Μόνο που ο Νίκος Μπογιόπουλος είναι εκτός συναγωνισμού. Κατά την γνώμη μας ο Νίκος είναι ο νέος Γρηγόρης Λαμπράκης-ένας αγωνιστής- σύμβολο της Αριστεράς.

Τι σχέση έχει ο Μπογιόπουλος με το Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι δημιούργημα του lifestyle και ο οποίος τρέχοντας πίσω από τις φούστες της Ραχήλ Μακρή επιλέγει τον γραφικό Καρυπίδη ως υποψήφιο περιφερειάρχη;


Τι σχέση έχει ο Νίκος Μπογιόπουλος με τον Τσίπρα και τον Παππά, οι οποίοι ντιλάρουν με τον Μπόμπολα και αφήνουν ανυπεράσπιστους τους πολίτες να καίνε μόνοι τους τα κουβούκλια των διοδίων και να αγωνίζονται ολομόναχοι, στων Σκουριών την ολόμαυρη ράχη, για την μολυσμένη ζωή τους;


Τι σχέση έχει ο Νίκος Μπογιόπουλος με τους Σταθάκηδες, τους Τσακαλώτους, τους Τσουκαλάδες του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι παίζουν στα δάχτυλα τις μετοχές της Morgan λες και είναι οι Λύκοι της Wall;

Τι σχέση έχει ο Μπογιόπουλος με τους αμαθείς συριζαίους, οι οποίοι κενολογούν διαρκώς, από κανάλα σε κανάλα, χωρίς να λένε τίποτε, την στιγμή που προσφέρουν ασυλία στο πιο χυδαίο, το πιο βρώμικο, το πιο δηλητηριασμένο κομμάτι το ΠΑΣΟΚ (όλο για τα σκατά είναι).

Τι σχέση έχει η αξιοπρεπής συμπεριφορά του Νίκου Μπογιόπουλου, όταν ο Ριζοσπάστης διέκοψε την συνεργασία τους με τα καραγκοζιλίκια του Ανδρέα Παπαδόπουλου και του Ψαριανού για παράδειγμα;

Πως μπορεί να δηλώνουν όλοι αυτοί Αριστεροί όταν υπάρχει ο Μπογιόπουλος;

Δεν ντρέπονται λιγάκι όλοι αυτοί οι διαφημιστές του νέου τάμπλετ- Πρωτοβουλία των 58;

Δείτε τι έγραφε ο Νίκος σχετικά>

«Με αφορμή τη λήξη της εργασιακής μου σχέσης με τον "Ριζοσπάστη", ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά.

Ενημερώνω τους διαδοσίες - για να μην κουράζονται:

Πρώτον, δεν παραχώρησα ποτέ και σε κανέναν την άδεια να με "εκπροσωπεί" στις σχέσεις μου με το ΚΚΕ.

Δεύτερον, τους παραπέμπω στο άρθρο μου υπό τον τίτλο "Ακούστε, κύριοι", που δημοσιεύτηκε στον "Ριζοσπάστη", στις 6 Απρίλη 2013.

Τρίτον, όποιος από αυτούς που δεν άνοιξαν ποτέ το στόμα τους για τις χιλιάδες απολύσεις στο χώρο του Τύπου και για την επιβολή του καθεστώτος εργασιακής γαλέρας που βασιλεύει στα ΜΜΕ, τώρα αυτοαναγορεύεται "φίλος" μου, με μοναδικό σκοπό να επιτεθεί στο ΚΚΕ, μου προκαλεί κάτι μεταξύ αποστροφής και περιφρόνησης.

Εν κατακλείδι, ως μέλος του ΚΚΕ: Στον κάθε λογής συκοφάντη, που με ψιθυρολογίες πασχίζει να "δικαιώσει" την σαπίλα του. Που με διαστρεβλώσεις προσπαθεί να πουλήσει σαν "αλήθεια" το ψέμα του. Που διαπράττει την διατεταγμένη αλητεία να τροφοδοτεί δημοσιεύματα και συζητήσεις γύρω από το πρόσωπό μου, για να "λερώσει" ό,τι δεν φτάνει, του λέω:

Λάθος πρόσωπο διάλεξε. Λάθος άνθρωπο του υπέδειξαν. Να ψάξει αλλού. Δεν προσφέρομαι. Και ο λόγος είναι απλός: Είμαι κομμουνιστής, ηλίθιε!

Τελεία. Και παύλα.

Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ"

Δεν είναι μόνο το ΚΚΕ τυχερό που υπάρχει ο Νίκος Μπογιόπουλος. Είναι όλη η Ελλάδα τυχερή.

Ο μεστός λόγος του από τον οποίο δεν περισσεύουν οι λέξεις, η βαθιά γνώση της ιστορίας σε συνδυασμό με ένα κοφτερό αναλυτικό πνεύμα τον μετατρέπουν σε συναρπαστικό ομιλητή.

Σας καλούμε λοιπόν να βάλετε δίπλα-δίπλα τον Τσίπρα και τον Μπογιόπουλο και τότε θα καταλάβετε τι εστί βερύκοκο.

Ποιος είναι ο ηγέτης και ποιος κατασκεύσμα των ΜΜΕ και της συγκυρίας.

Τι σχέση έχει ο Μπογιόπουλος με το σαπισμένο προσωπικό του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, οι οποίοι προσφεύγουν στην λύση της σταυροδοσίας, που σημαίνει επιστροφή στο βαθύ πελατειακό κράτος, για να διασωθούν από τον εκλογικό αφανισμό τα συγεκριμένα κόμματα καθώς και οι πλέον γκάγκστερς, από τους γκάγκστερς, πολιτευτές τους.

Για την κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος την ώρα που αυτοκτονούν οι χρεοκοπημένοι Έλληνες σέρνεται, σαν ζούνταπ στη ανηφόρα, δεν έχετε παρά να ξαναδείτε το video του Μπογιόπουλου από την εκπομπή του Χατζηνικολάου.


Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν έχουν ούτε έναν Μπογιόπουλο. Δεν διαθέτουν επίσης την επάρκεια να αναγνωρίσουν τα λάθη τους κι αυτό το τελευταίο είναι επικίνδυνο. Τρέχουν τώρα κάθιδροι να υπερασπισθούν την υποψηφιότητα Βουδούρη, ο οποίος πετάει από κανάρα σε κανάρα. Τι κατάντια αλήθεια.

Μία από τις δυνατές στιγμές του Νίκου ήταν και το πέσιμό του στον Μπάμπη-μια σοβαρή Χ.Α.-Παπαδημητρίου.

Το παραθέτουμε
Ε, λοιπόν, δεν είχε καλά – καλά προλάβει ο κύριος Μπάμπης Παπαδημητρίου να εισηγηθεί (από το «Σκάι») το σχηματισμό κυβέρνησης με τη συμμετοχή μιας «σοβαρότερης» Χρυσής Αυγής, και οι χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στο Πέραμα εναντίον μελών του ΚΚΕ με λοστάρια και καρφιά.
Θυμάστε;

Δεν είχε προλάβει ο κύριος Μπάμπης να γράψει (στην «Καθημερινή») ότι «σε τελική ανάλυση ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή», και οι μαχαιροβγάλτες του εθνικισμού και του ναζισμού δολοφόνησαν το παλικάρι στο Κερατσίνι.

(Παρεμπιπτόντως: Αλήθεια, τόσο η δολοφονία στο Κερατσίνι, όσο και η δολοφονική απόπειρα στο Πέραμα, πώς αξιολογούνται από τον κύριο Μπάμπη; Σύμφωνα με την εμπειρία και τη σοβαρότητα που διαθέτει, τα μαχαίρια και τα λοστάρια είναι σοβαρό τεκμήριο για τη «σοβαρότητα» της Χρυσής Αυγής που, κατά τον κύριο Μπάμπη, θα μπορούσε να γίνει και λίγο ακόμα «σοβαρότερη»; Τα λοστάρια και τα ματωμένα μαχαίρια τα δέχεται ο κύριος Μπάμπης ως ισχυρά ντοκουμέντα «σοβαρότητας» της Χρυσής Αυγής, ώστε να εκπληρωθεί η διατυπωθείσα - χωρίς ντροπή - σκέψη του ίδιου του κυρίου Μπάμπη και να μετάσχει η Χρυσή Αυγή σε ένα κυβερνητικό σχήμα «σωτηρίας» του τόπου;)...

Στις παραπάνω (σοβαρές) τοποθετήσεις του κυρίου Μπάμπη, ο κύριος Μπάμπης, μόλις προχτές, πρόσθεσε μια ακόμα: Σύμφωνα με την ανάλυση του κυρίου Μπάμπη, η οποία διατυπώθηκε στο ραδιόφωνο του «Σκάι» την Πέμπτη 9/1/2014, στην Ελλάδα έχουμε πολιτικό φορέα (την «ΑΝΤΑΡΣΥΑ») που εκπροσωπεί την «παρατρομοκρατία». Η «ΑΝΤΑΡΣΥΑ», είπε ο κύριος Μπάμπης, δεν είναι παρά μια «παρατρομοκρατική πολιτική οργάνωση» η οποία, όπως συμπλήρωσε, συνιστά το «νόμιμο τμήμα της παρατρομοκρατίας»! 

Διευκρινίζουμε πως: Πρώτον, δεν έχουμε πολιτική σχέση με την «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» για να διαθέτουμε ειδική γνώση «από τα μέσα της …παρατρομοκρατίας». Δεύτερον, αντιλαμβανόμαστε όρους όπως «παραζάλη», «παράκρουση», «παραλήρημα», αλλά με τον όρο «παρατρομοκρατία» δυσκολευόμαστε λίγο να πιάσουμε το… βάθος του νοήματος. Τρίτον(και βασικότερο), τόσες πολλές γενικές γνώσεις δεν μας περισσεύουν (όπως του κύριου Μπάμπη) για να γνωρίζουμε αν υπάρχουν «νόμιμα τμήματα παρατρομοκρατίας» στην Ελλάδα. Επιπλέον: Δεν ξέρουμε πόσο «νόμιμα» και πόσο «ελεύθερα» θα μπορούσαν να κυκλοφορούν τέτοια «τμήματα», αν και εφόσον ήταν «τμήματα της παρατρομοκρατίας» - όπως λέει ο κύριος Μπάμπης. 

Αυτό που ξέρουμε, πάντως, είναι ότι κάτι καραγκιόζηδες (και μισοί) έχουν εξασφαλίσει, στην Ελλάδα και στα ΜΜΕ της Ελλάδας, να κυκλοφορούν απολύτως ελεύθερα.
Σε ό,τι μας αφορά, αν και έχουμε κάποιες υποψίες για το πού το πάνε όσοι («αντιπαρατρομοκράτες» καραγκιόζηδες) βάζουν διαβαθμίσεις «σοβαρότητας» στον ναζισμό, το δηλώνουμε ευθαρσώς: Θα δώσουμε και την τελευταία ρανίδα της γραφίδας μας για να ασκούν αυτό το (τόσο διασκεδαστικό για μας) δικαίωμά τους: Να είναι καραγκιόζηδες.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top