Select Menu

Γίνεται να είσαι εφοριακός, μπλεγμένη σε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα που έχουν εντοπιστεί ποτέ με πλαστά τιμολόγια για επιστροφή ΦΠΑ εκατομμυρίων, έχοντας υπεξαιρέσει ιλιγγιώδη ποσά, να έχεις καταδικαστεί σε περισσότερα από 60 χρόνια πρωτοδίκως με σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων, και παρ'όλα αυτά να βγαίνεις κανονικότατα στη σύνταξη, σαν να μη συμβαίνει τίποτα; Προφανώς γίνεται, όταν συνήγορός σου είναι ο... πολύς Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος Χρήστος Κάτσιος, μιλώντας στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη και επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα του Hot Doc, η συνταξιούχος πλέον, από το 2010, εφοριακός Αντιγόνη Καρακουλάκη-Αμανατίδου έχει καταδικαστεί σε έξι ή επτά διαφορετικές περιπτώσεις για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της απιστίας, όμως βγήκε (παρανόμως, όπως τόνισε) στη σύνταξη κανονικά και παρότι βρίσκεται στη φυλακή, λαμβάνει τα χρήματά της από το δημόσιο.

Στην εκπομπή παρενέβη και ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος, ο οποίος αναφέρθηκε στο σάλο που προκλήθηκε στην Ηλεία από το γεγονός ότι ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης εμφανίστηκε στο Κακουργιοδικείο Πάτρας ως συνήγορος υπεράσπισης ενός γιατρού που εμπλέκεται σε μεγάλο κύκλωμα με φαρμακοποιούς που «φέσωσαν» το ελληνικό δημόσιο με κάτι λιγότερο από 1 εκατ. ευρώ.
 

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top