Select Menu


Ο Τούρκος πρωθυπουργός έκανε μία εμφάνιση που εξέπληξε - Φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα του Ινδού πολιτικού Ναρέντρα Μόντι, που ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε αυτή την τεχνολογία

Την ώρα που η κυβέρνηση Ερντογάν κλονίζεται από το σκάνδαλο διαφθοράς, ο Τούρκος πρωθυπουργός, για να κερδίσει τις εντυπώσεις, προέβη σε μία εμφάνιση, που σχεδόν κανείς κανείς άλλος πολιτικός δεν έχει ξανακάνει.

Πιο αναλυτικά, το κυβερνών κόμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (AKP, Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης) εισήγαγε την... τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην τουρκική πολιτική -ένα εργαλείο που συνήθως το συναντάμε μόνο στα βιβλία επιστημονικής φαντασίας- και συγκεκριμένα το ολόγραμμα.

Έτσι, όσοι βρέθηκαν στην κομματική συνάντηση του AKP που έγινε στη Σμύρνη στις 26 Ιανουαρίου με σκοπό την ανακοίνωση των υποψηφίων για τη δημαρχία της πόλης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Ερντογάν σε... 3D!

«Θα πάμε σε εκλογές στη σκιά των επιθέσεων που παρασκευάζονται από δίκτυα προδοτών. Καλώ όλους τους υποψήφιους δημάρχους να μην χάσουν τον χρόνο τους», είπε το... άβαταρ του Τούρκου πρωθυπουργού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την κίνηση αυτή, ο Ερντογάν φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα του Ινδού πολιτικού Ναρέντρα Μόντι, ο οποίος ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε αυτή την τεχνολογία στην προεκλογική του εκστρατεία.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top