Select Menu

Νυν υπέρ πάντων αγών, η σωτηρία της κυβέρνησης και του επιβαλλόμενου έργου της προς όφελος των δανειστών...

Γράφει ο Γιώργος Πολίτης

Το καρναβάλι της πολιτικής σκηνής κρατά ρυθμό υπέροχο. Διαρκή. Οι μάσκες έχουν την τιμητική τους καθώς ταιριάζουν άριστα με το φράκο, την γραβάτα, το παπιγιόν, το μέγαρο της δημοκρατίας και ακολούθως την διοίκηση της χώρας. Το άσπρο γίνεται μαύρο και οι ζωγράφοι κομπάζουν ανερυθρίαστα. Ο πλούτος της ψήφου ανάγει το όνειδος εις αρετή και το κατάπτυστο της συμπεριφοράς, εις πατριωσύνην άξια δόξης και άρα μεγίστη. 

Οι εφαρμοστές των νόμων της εξαθλίωσης, που οι περισσότεροι εξ’ αυτών -των νόμων- δεν αποτελούν αποτέλεσμα ίδιας σκέψης, αποδίδουν, τον ορισμό της ιταμής συμπεριφοράς τους στην κοινωνία, με την αποδοχή, της κάθε ‘ψευδούς’ αναφοράς των άβουλων και κατατρομαγμένων τους βουλευτών, ως αληθή. 

Θεωρούν οι υψιφανείς κεφαλές των συγκυβερνώντων κομμάτων -με λόγια διάφορα-, πως εκείνος που εψιχάλισε, σιέλου σκάγια, στα ευγενή πρόσωπά τους, εστόχευε κάπου αλλού, παραπλανημένος ενδεχομένως από τις ερινύες των δύσκολων καιρών και όχι από την σφαδάζουσα συνείδησή του. Και όχι από αυτήν!

Σημασία όμως έχει το ακροβατικό του δεδομένου ανδρείκελου-αντάρτη βουλευτή. Της πιρουέτας του ο ρυθμός, της τούμπας του η υπεροχή! Η άρση των άλογων και άρα αποκηρυγμένων του λόγων… Δηλαδή, ο τρόπος της ραφής του διενεργηθέντος χάσματος, της αντίδρασης, της ‘λαθεμένης’ κριτικής, η οποία ασφαλώς και έγινε …υπό την επήρεια μέθης! Απεταξάμην τον σατανά…

Όλοι πίσω λοιπόν!

Το συλλαλητήριο των εκλεκτών υπαλλήλων εκάλεσε. Ορίστε κύριε αρχηγέ, όλοι οι άντρες οι οποίοι τιμούν την ανδρεία και την τόλμη των λόγων τους υπαναχωρούν προς τιμήν της έξωθεν επιβαλλόμενης αληθείας. Όπως επίσης και οι κυρίες οι οποίες συνάδουν με την λευκή ηθική και αυτές μετατρέπουν για το καλό της πατρίδος την χολή σε σορόπι. Την ενάντια μέχρι πρότινος κριτική των, σε κεκαλυμμένη αναδίπλωση και εν κατακλείδι το όνειδος της υποκρισίας, εις αρετήν. 

Όλοι μαζί, χέρι με χέρι. Έτσι!

Ζήτωσαν λοιπόν οι αντάρτες, που δεν ανεχόταν τον φόρο εις τα ακίνητα. Ζήτωσαν οι ανένταχτοι, οι πατριώτες, οι υπάλληλοι του μισθού και της βελούδινης καρέκλας που νοιάζονται μόνον για το συμφέρον της πατρίδας και του λαού. 

Μια επανάσταση ήταν αδέλφια, την κάναμε και τελείωσε…

Άλλωστε, δεν είναι ντροπή στις μέρες μας η προδοσία των ιδεών. Απεναντίας είναι καμάρι και θάρρος και επιπλέον σθεναρή αναδίπλωση επί το ασφαλές καλύτερον! 

Τιμή και δόξα λοιπόν, σε κάθε πολιτικό ακροβάτη. Το τσίρκο της Ελλάδας σε λίγο θα κόβει και εισιτήριο. Περάστε κόσμε. Περάστε…

Θεατές, θα είναι, όλοι οι δανειστές των ξένων χωρών με καλαμπόκια και πασατέμπους στα χέρια, με μπαλόνια, με χαρές και πατατάκια. Οι δουλειές στο νότο πηγαίνουν καλά! 

Τα ζώα θα ήμαστε όλοι εμείς οι υπήκοοι και θηριοδαμαστές, όλοι εσείς που κάποτε σας πιστέψαμε. Πατριώτες… με την έννοια την θλιβερή.

Δύστυχοι πατριώτες…

Χρειάζεται τόλμη και ανδρεία. Σφίξιμο της ζώνης ζωηρό, ώστε να αντέξει ο κορμός το άχθος της ήττας. 

Το κτύπημα της χειρός του κυρίου Τόμσεν στο τραπέζι, θα κάνει τις δαντέλες σας να χάσουν τους πόντους τους και τα μολύβια σας να αρχίσουνε ξέφρενους χορούς στα συμβόλαια επάνω.

Υπογράψετε τα νέα μέτρα που σας επιβάλλουν, άλλωστε έχετε παρά πόδας ολάκερο το αντάρτικο της νέας Ελλάδας που αιφνιδίως αντιλήφθη …το τεράστιο λάθος του και προτίθεται προ της κατάρρευσης της κυβέρνησης (και του χαμού του παχέως μισθού του, όλα να τα λέμε) να λησμονήσει –ψεύτης να βγω- τον φόρο των ακινήτων που δεν τον άντεχε η συνείδησή του, τις απολύσεις που απαιτούν οι βιαστές της υπόληψής σας και της ιδικής μας υπερηφάνειας, τον φόρο του πετρελαίου, τα κλάματα των πολιτών, τις αυτοκτονίες που εντάσσονται στις παράπλευρες των απωλειών της επιεικώς αμφιλεγόμενης πολιτικής σας, την επιβουλή της παρθενίας των οπισθίων σας.

Υπογράψετε με το κεφάλι σκυφτό διότι αν το σηκώσετε, ο σβέρκος σας θα γνωρίσει την γλύκα του κατακτητή και το χέρι του κυρίου Τόμσεν θα κάνει γκελ εις το μέγεθος της επίσης αμφιλεγόμενης (και αυτό είναι πολύ σοβαρό) ενάρετης ανοησίας σας.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top