Select Menu


Γράφει ο Πάνος Λελιάτσος 

Πως θα πάει μπροστά αυτός ο τόπος όταν το μόνο κριτήριο επιλογής προσώπων στο management κρατικών επιχειρήσεων είναι η κομματική ταυτότητα;

Δείτε λοιπόν ποιον διορίσανε Πρόεδρο της ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ με μισθό 3000 ευρώ τον μήνα.


Ποιος είναι ο κος Τασούλης Μιλτιάδης

Απο την προσωπική του ιστοσελίδα ndthessaloniki.gr διαβάζουμε:


Γεννήθηκα στις 10 Αυγούστου 1967 στη Λάρισα.

Σπούδασα στο Τμήμα των Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου και αποφοίτησα τον Ιούνιο του 1992.

Ενεργό Μέλος της ΔΑΠ/ΝΔΦΚ κατά τα φοιτητικά μου χρόνια.

Μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ευόσμου Νέας Δημοκρατίας όπου και την περίοδο 2000 έως 2004 εκτελώ τα καθήκοντα του Ταμεία ως μέλος της Τ.Ε. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ευόσμου.

Στις εσωκομματικές εκλογές του 2004 εκλέγομαι πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο Ν.Δ. Ευόσμου.

Στις εσωκομματικές εκλογές του 2007 επανεκλέγομαι πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο Ν.Δ. Ευόσμου, θέση που κατέχω έως σήμερα. Ταυτόχρονα εκλέγομαι το 2007 και μέλος της ΝΟ.Δ.Ε Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης με καθήκοντα Ταμία , Θέση που κατείχα έως τον Ιούνιο του 2010.

Τον Ιουνίου του 2010 εκλέγομαι Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης με την καινοτόμο διαδικασία εκλογής προέδρου με ψηφοφορία από το σύνολο των μελών όλων των κομματικών οργανώσεων

Παράλληλα Το 2003 με απόφαση της Γραμματείας Οργανωτικού της Ν.Δ. ορίζομαι μέλος της ομάδας κινητοποίησης της Νέας Δημοκρατίας για την Μακεδονία-Θράκη , συμμετέχοντος στην κοινή δράση των μελών της Γραμματείας Οργανωτικού κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα των εθνικών εκλογών, στις 07 Μαρτίου 2004.

Το 2005 έως 2007 ορίζομαι Τομεάρχης του Nομού Φλώρινας .

Το 2007 έως τον Ιανουάριο του 2010, ορίζομαι Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας της Γραμματείας Οργανωτικού της Ν.Δ .

Τον Ιανουάριο του 2010 ορίζομαι μέλος της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. με ευθύνη οργάνωσης τους Νομούς τις Δυτικής Μακεδονίας και τους Νομούς Ημαθίας Πέλλας και Πιερίας της Κεντρικής Μακεδονίας .

Ένα πολιτικό σύστημα λοιπόν που οδήγησε την χώρα στην καταστροφή με τα ρουσφέτια και την κομματοκρατία και συνεχίζει στις ίδιες τακτικές, δεν μπορεί να την σώσει και μας το αποδεικνύει περίτρανα καθημερινώς!


Επιμέλεια: logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top