Select Menu


Μέσα στον Δεκέμβρη και πριν τελειώσει το 2013 θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και τους πλειστηριασμούς ακινήτων δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης είναι να προστατεύσει όχι μόνο τα χαμηλότερα εισοδήματα αλλά και τα μεσαία.

Επισήμανε, πάντως, ότι δεν είναι δυνατόν η παράταση ενός πλαισίου υπό το οποίο βρίσκουν σκέπη ακόμη και όσοι είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν ομαλά τις δανειακές τους υποχρεώσεις, αλλά δεν το πράττουν.

Οπως σημείωσε, αν και πρόθεση της τρόικας είναι η κατάργηση της εξωδικαστικής διαδικασίας αντιμετώπισης περιπτώσεων μη εξυπηρετούμενων δανείων, η κυβέρνηση εμμένει στη διατήρηση τόσο της δικαστικής όσο και της εξωδικαστικής οδού για την αντιμετώπιση των ζητημάτων αυτών.

Ωστόσο, επικαλούμενος τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, δεν έκανε περισσότερα σχόλια.

iefimerida.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top