Select Menu

Ένα φάντασμα τριγυρνάει σε  ολόκληρη την Ευρώπη . Η ψήφος  στις προσεχείς ευρωεκλογές θα μπορούσε να θέσει ένα τέλος στην Ευρώπη των τραπεζών και των γραφειοκρατών .

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις τρομοκρατημένες από την πιθανή επιτυχία των κομμάτων και κινημάτων που θέλουν να αλλάξει το σημερινό μοντέλο της Ευρώπης , που θεμελιώθηκε με βάση την χρηματοδότηση .

Κινήματα  που θέλουν μια Ευρώπη που να  είναι υποστηρικτική και  να  λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ,ώστε όταν ένα κράτος έχει προβλήματα ,  όπως συνέβη για την Ελλάδα ,  να μην αφήνεται να πεθάνει για να σώσει τους ισολογισμούς των γερμανικών και των γαλλικών τραπεζών .

Μια Ένωση που να είναι αφιερωμένη  στην ανάπτυξη και όχι την αύξηση του μεγέθους.
Η Ευρώπη δεν είναι μια τράπεζα , αλλά τώρα  στην πραγματικότητα κυβερνίομαστε  από την ΕΚΤ .
Ποιος ψήφισε για την ΕΚΤ ? Το σύμβολό της  δεν έχει εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή εκλογή, αλλά έχει μεγαλύτερη επιρροή από οποιοδήποτε κράτος .

Πολλές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις , ιδίως εκείνες των PIGS (όπως και η Γαλλία , που σύντομα θα προσχωρήσει  στην ομάδα ) , επιβιώνουν με τον συμβιβασμό τους με την ΕΚΤ. (Με  υποδούλωση τους ;)  .

Κρατούν ο ένας τον άλλο ζωντανό .

Η προεκλογική εκστρατεία για τις επόμενες ευρωεκλογές του  Μαΐου έχει ήδη αρχίσει και θα είναι αποφασιστικής σημασίας .

Ο λοχαγός Findus Λέττα , ο  μολυβένιος στρατιώτης  των Βρυξελλών , δήλωσε στους New York Times, «Βρισκόμαστε σε κίνδυνο να έχουμε  τη μεγαλύτερη από  ποτέ « αντιευρωπαϊκή » ομάδα  στο  Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ότι το 25 % του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα απαρτίζεται κινήματα κατά του ευρώ  ή αντίθετα στην Ευρώπη κινήματα » .

Αλλά αν οι λαοί της Ευρώπης τυχαίνει να θέλουν  να αλλάξει η τρέχουσα πολιτική της ΕΕ και της ΕΚΤ, αυτό  θα ήταν μια φυσιολογική δημοκρατική διαδικασία που θα προκύψει από ελεύθερες εκλογές .

Ποιοι είναι αυτοί οι γραφειοκράτες και οι τραπεζίτες και οι μαριονέτες τους που συμμετέχουν ως δανεισμένα μέρη στην πολιτική διαδικασία , ποιοι είναι αυτοί να λαμβάνουν αποφάσεις αντί για τους πολίτες ;

To ότι θέλουν να έχουν μια νέα συζήτηση σχετικά με το ευρώ και σχετικά με τις οδηγίες της ΕΚΤ , συμπεριλαμβανόμενου  του  επικείμενου κινδύνου  του « δημοσιονομικού συμφώνου » θα μπορούσε να οφείλεται  , σύμφωνα με τον Λέττα , στον  ρατσισμό ... "Ορισμένες κινήσεις είναι ρατσιστικές » .

Ρατσισμός ενάντια στο ευρώ;

Ο "ανηψιός"   θα πάει σε πόλεμο για λογαριασμό τρίτων .

" Η ανάπτυξη του λαϊκισμού είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό και πολιτικό πρόβλημα σήμερα (Και εμείς είμαστε  εκεί , νομίζοντας ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα μας ήταν η οικονομία ) . Σήμερα, η αποστολή  για την την Ιταλία και τις  άλλες χώρες, είναι η  καταπολέμηση του λαϊκισμού » .

Σε μια αποστολή για λογαριασμό του Draghi .

Η λέξη «λαϊκισμός » έχει γίνει μια προσβολή για το Λαό στην Εξουσία από τότε που το ευρύ κοινό έχει αρχίσει να αμφισβητεί  τα προνόμιά τους και την  την Ευρώπη που υπάρχει σήμερα  .

Αλλά  ο λαϊκισμός γι ' αυτούς  σημαίνει «Μια πολιτική , κοινωνική ή πολιτιστική φιλοσοφία ή ένα κίνημα που συνήθως στοχεύει στην ενδυνάμωση των φτωχότερων κοινωνικών ομάδων » .

Ο λαϊκισμός σημαίνει ότι αν οι λαοί της Ευρώπης έχουν βαρεθεί  τις μαλακίες και θέλουν να δημιουργήσουν μια καλύτερη Ευρώπη, τότε οι  άνθρωποι σαν τον Λέττα θα πρέπει να  ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους αμέσως μετά τις ευρωεκλογές .

Το " λαϊκίστικο " κίνημα των πέντε αστέρων  θα λάβει μέρος στις ευρωπαϊκές εκλογές για να κερδίσει . Θα είναι μια σταυροφορία . Ψηλά οι  καρδιές σας ...

Πηγή: www.beppegrillo.it

Γράφει ο Son Ofeon 

Το παραπάνω  κείμενο αυτό γράφτηκε για την Ιταλία και μοιάζει με ελάχιστες μετατροπές να περιγράφει και την Ελλάδα.

Βάλτε όπου Λέττα= Σαμαράς και βλέπετε την ομοιότητα ποιότητας ,  πολιτικών και προπαγάνδας.
Απ' ότι φαίνεται ο κος Σαμαράς και η παρέα του κοπιάρει στην Ελλάδα τα κατορθώματα του ομόλογου του πρωθυπουργού της Ιταλίας.

Χαρακτηρίζει τους αντιμνημονιακούς ως ρατσιστές και λαικιστές και νομίζει ότι καθάρισε.
Δυστυχώς γι' αυτόν και την παρέα του το κλίμα στην Ευρώπη είναι ενιαία αρνητικό για τις ιδέες τους.
Η κοινή γνώμη σαν αντίδραση θα τους φορτώσει τον πιο δύσκολο αντίπαλο: τους αμφισβητίες του κοινού νομίσματος που αναμένεται να είναι ισχυροί έως και και 25%.

'Ηδη ακόμα και στην Γαλλία πολιτικοί απειλούν ανοικτά να αποσυρθούν από το ευρώ.
Στην Γερμανία το κόμμα αμφισβήτησης του Ευρώ κόντεψε να μπει στην γερμανική βουλή με ποσοστό λίγο λιγότερο από 5%.

Εδώ στην Ελλάδα όμως αντίθετα από την Ιταλία δεν έχουμε ένα πρωταθλητή να τσακίσει στις εκλογές τους παλαιοκομματικούς νάνους.

'Η μήπως έχουμε και δεν το ξέρουμε;

Σύντομα στις ευρωεκλογές θα αποκαλυφθεί το δημοσκοπικό ψεύδος και οι Σαμαράδες θα τρέχουν να κρυφτούν από ντροπή...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top