Select Menu


Για να αποδυναμώσεις το σθένος και την αντίσταση του πνεύματος κάποιου , πρώτα πρέπει να τον κάνεις να αισθανθει την απώλεια ικανοποίησης των σωματικών του αναγκών. Φαγητό, ύπνος, θέρμανση.

Στην Ελλάδα έγινε πιο επαγγελματικά... έφεραν τον κόσμο σε εξάρτηση με αγαθα , αποκόπτοντας τον απο την πηγή ηθικών αξιών και ιδανικών που συντηρούν πνεύμα ακόμα και σε συνθήκες πλήρους απομόνωσης.

Η εμμονή ικανοποίησης με αγαθά κατάφερε και δημιούργησε σχέση εξάρτησης οπως είπα και οδήγησε σε μια μονοδιάστατη νοοτροπία διαβίωσης.

Στην πορεία αυτά μειώθηκαν ... και πλέον αφαιρουνται ένα ένα.

Η ολική απώλεια αντίδρασης είναι κοντά... η μόνη ελπίδα για μένα είναι το γεγονός πως η Ελλάδα ειχε ενα στοιχείο μη προβλεπόμενο.. τον θεσμό της οικογένειας.

Κάτι που ακόμα και τώρα διατηρει όρθια την Ελληνική κοινωνια... όμως απο εκεί και πέρα.... είναι άγνωστο πως μπορεί να αντιδράσει το υποκειμενο.. και αυτο αγχώνει ακομα περισσότερο όποιον υπολογιζει για περαιτέρω κέρδος πανω στο Ελληνικο κουφάρι.. για αυτο και το έντονο ενδιαφερόν αυτον τον καιρό... είναι το κρίσιμο σημείο σε ενα ψυχολογικό πειραμα οπου ειτε υπάρχει ολική αντιδραση , είτε το βιαιο σοκ ,καθιστά το υποκειμενο , μη ελεγχόμενο!

Alexandros NiKlan

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top