Select Menu

Η Ακρόπολη συγκεντρώνει τον χρόνο περίπου ένα εκατομμύριο επισκέπτες (993.496 το 2010) και η τιμή του εισιτηρίου είναι 12 ευρώ.

Το Μουσείο της Ακρόπολης δέχεται πάνω από ένα εκατομμύριο τον χρόνο (1.355.890 το 2010) και η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο δέχθηκε 196.823 επισκέπτες το 2010 και η τιμή του εισιτηρίου είναι 7 ευρώ.

Όλη η Ελλάδα ένας αρχαιολογικός χώρος, μακρύς είναι ο κατάλογος

Ερώτηση: Τα έσοδα των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων της χώρας σε ποια τσέπη πάνε;

Αληθεύει ότι το τρενάκι που κάνει βόλτες τους τουρίστες στο Θησείο ανήκει στην μπακογιάννη;

Γιατί μού περνά από το μυαλό ότι έχουν μοιραστεί οι «όλοι μαζί στο φαγοπότι», ό,τι ταμείο υπάρχει και δεν μπαίνει ούτε ένα ευρώ στην χώρα;

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται να καταστρέψει τα βουνά της για να βγάλει χρυσό, δεν χρειάζεται να καταστρέψει την θάλασσά της για να βγάλει πετρέλαιο, η χώρα είναι από χρυσάφι,  ο αέρας, η φύση, το κλίμα, τα νησιά της, η γεωγραφική της θέση, η ιστορία της…..

Αν ξεκουμπιστούν οι προδότες που της ρουφούν το αίμα δεν θα καταβάλουμε κανένα κόπο, δεν θα χρειαστεί να επωμιστούμε κανένα κόστος εμείς οι πολίτες, για να η Ελλάδα ανακάμψει.

Στεφανία Λυγερού

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top