Select Menu


Η ΧΑ είναι φιλοναζιστική (στον ηγετικό της πυρήνα) και φιλοχουντική πολιτική οργάνωση και πολιτικό κόμμα. Οι ψηφοφόροι της όμως όχι, τουλάχιστον οι περισσότεροι. Υπάρχουν πολλοί που είναι δημοκρατικοί στη σκέψη πολίτες, καταστράφηκαν από την κρίση και ψηφίζουν ΧΑ από ΕΚΔΙΚΗΣΗ για το πολιτικό σύστημα ή από ΦΟΒΟ ότι όλοι οι υπόλοιποι θέλουν να εξοντώσουν την Ελλάδα και κάθε τι ελληνικό.

Η ΧΑ γιγαντώθηκε πολιτικά με τη μνημονιακή εξαθλίωση, την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και την ατιμώρητη λεηλασία της χώρας από τα δύο καταραμένα κόμματα της μεταπολίτευσης Πασόκ και ΝΔ.

Οι απανωτές κωλοτούμπες Καρατζαφέρη και Σαμαρά στο θέμα των μνημονίων, έδωσαν στη ΧΑ την πρώτη μεγάλη και κρίσιμη μάζα ψηφοφόρων, ας μην κάνουν τον Κινέζο τώρα αυτοί οι δύο, ας πρόσεχαν τι έλεγαν και τι έπρατταν. Η ΧΑ έγινε επίσης ο αποδέκτης της έντονης δυσφορίας για την αριστερά και τις ανθελληνικές θέσεις πολλών στελεχών της στα εθνικά θέματα και τη λαθρομετανάστευση, σε θέματα πατρίδας και ελληνισμού γενικώς, αφού οι δυσφορούντες δεν μπορούσαν πια να βρουν πατριωτικό αποκούμπι σε ΝΔ ή Λαός.

Ο Σαμαράς στη συνάντησή του με τον Ομπάμα τον Αύγουστο του 2013, έλαβε σαφείς συστάσεις, με τον γνωστό ευγενικό διπλωματικό τρόπο, να αντιμετωπίσει τη ΧΑ. Ω του ανεξηγήτου θαύματος, έναν μόλις μήνα μετά, "έπεσε από τον ουρανό" η αφορμή γι' αυτό, με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτη της περιοχής. Τι "ευτυχής" σύμπτωση ε; Έκτοτε ζούμε ένα στημένο και καθοδηγούμενο θέατρο του παραλόγου, όπου διώκεται το πολιτικό φρόνημα των οπαδών της ΧΑ και όχι βέβαια μόνο η όποια εγκληματική δράση μελών ή στελεχών της. Αυτό είναι απολύτως ξεκάθαρο και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται ζει σ' άλλη χώρα πραγματικά.

Οι περίεργες και ξαφνικές μεθοδεύσεις σύλληψης εκλεγμένων βουλευτών της ΧΑ, διαπόμπευσης με πυρ ομαδόν και η μονοπώληση της επικαιρότητας από το θέμα της ΧΑ, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ. Αντί λοιπόν το πολιτικό και μιντιακό σύστημα να κάνει χαρακίρι και να πάει στο διάολο, έχει επιδοθεί σ' ένα κυνηγητό άνευ προηγουμένου μελών και στελεχών της ΧΑ σε ολόκληρη τη χώρα, για να μας πείσει ποσο "δημοκρατικό" είναι και ποσο νοιάζεται για μας!

Οι ίδιοι που ευθύνονται 100% για την άνδρωση της ΧΑ, μας κάνουν μάθημα από τα κανάλια! Αυτοί που παρέδωσαν τον ελληνικό λαό στην κρεατομηχανή των τραπεζών, παριστάνουν τώρα τον ανήξερο! Αυτοί που γέμισαν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και τρομοκράτησαν τους Έλληνες στις γειτονιές τους, κάνουν τώρα ότι δεν καταλαβαίνουν την άνοδο της ΧΑ! Μα πως ένα φιλοναζιστικό κόμμα στον πυρήνα του, ανεβαίνει στην Ελλάδα;

Μα ΑΥΤΟΙ φταίνε γι' αυτό, η πολιτική προδοσία με τις κωλοτούμπες τους, η πολιτική της ανεργίας και της φτώχειας, η λαθροπολιτική τους, η ατιμωρησία τους και ο ιδεοληπτικός ανθελληνισμός της αντιπατριωτικής αριστεράς! ΑΥΤΟΙ έσπρωξαν τους απελπισμένους Έλληνες που φοβούνται ότι ισοπεδώνεται η πατρίδα τους, στον μπρατσωμένο προστάτη της ΧΑ.Τώρα τι μας παριστάνουν με τη ΧΑ;

Τον από μηχανής Θεό της δημοκρατίας; Μα οι ίδιοι είναι επικίνδυνοι για τη δημοκρατία και την πατρίδα μας με τις αντιπατριωτικές εμμονές τους και μ' αυτές τις απαράδεκτες πρακτικές που βιώνουμε τώρα, αυτοί δυνάμωσαν τη ΧΑ με την πολιτική τους και την καθεστωτική ιδεοληψία τους!!!

Και αντί να αλλάξουν πολιτική και μυαλά, την αιτία δηλαδή, χτυπάνε το σύμπτωμα, τη ΧΑ! Και μάλιστα τη χτυπάνε με ξεκάθαρα φασιστικό τρόπο, ισοφαρίζοντας εν μέρει το φασιστικό προφίλ της οργάνωσης αυτής! Τόσο πιόνια είναι, τόσο επικίνδυνοι, τόσο ανόητοι.

Γιατί αν δεν καταπολεμήσεις τις αιτίες, θα γεννηθούν όχι μία αλλά πολλές Χρυσές Αυγές, και μάλιστα πιο ανθεκτικές, πιο εκδικητικές αλλά και πιο έξυπνα ελισσόμενες, χωρίς φανερή φιλοναζιστική προϊστορία. Το πρόβλημα λοιπόν είναι η άθλια πολιτική της συγκυβέρνησης και ο λαθρο-ανθελληνισμός της συγκυβέρνησης και της αριστεράς, όχι η ΧΑ. Η ΧΑ είναι απλά ένα κοινωνικοπολιτικό σύμπτωμα της κρίσης του ελληνισμού και της δημοκρατίας, τίποτα περισσότερο.

Μόλις ο ελληνισμός και η δημοκρατία σταθούν ξανά στα πόδια του, μακριά από Σαμαράδες, Βενιζέλους και Ρεπούσηδες, μακριά από ατιμώρητους απατεώνες και πληρωμένους ανθέλληνες που προβάλλονται νυχθημερόν από τα κανάλια των νταβατζήδων της διαπλοκής, η ΧΑ δεν θα έχει λόγο ύπαρξης και κυριολεκτικά θα εξαφανιστεί από τον χάρτη. Από μία άποψη, η ΧΑ τους αξίζει, γιατί αυτοί την "έφτιαξαν". Τέτοιοι που 'ναι, υποκριτές, ανθέλληνες και δολοφόνοι του ελληνικού λαού, τέτοιοι τους αξίζουν.

Η ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ. Γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί σκηνοθέτες αυτής της ιδεολογικής, πολιτικής και κοινωνικής παρακμής που ζούμε πολλά χρόνια τώρα. Ας απολαύσουν τώρα το έργο τους, το τέκνο τους. Να το χαίρονται το παιδί που γέννησαν. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΧΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥΣ.

Giannis Christopoulos

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top