Select Menu

Γράφει ο Πάνος Λελιάτσος

Οι κύριοι της Νέας Δημοκρατίας προφανώς ξεχάσανε τι λέγανε για την σύμβαση που είχε υπογράψει ο κύριος Βενιζέλος για την κατασκευή των δυο υποβρυχίων.

Σήμερα καλύπτεται το μεγαλύτερο ναυπηγικό σκάνδαλο της Ευρώπης με την ανοχή και την σιωπή όλων. Η χώρα καταστρέφεται οι πολίτες εξαθλιώνονται και εσείς δίνεται εξουσία στις συμμορίες των συντρόφων του ΠΑΣΟΚ.

Την ώρα που μας μιλάνε για δημοσιονομική προσαρμογή για θυσίες του Ελληνικού λαού την ίδια ώρα οι μίζες δισεκατομμυρίων παραγράφονται.

Για να αντιληφθεί ο Ελληνικός λαός το μέγεθος της απάτης και του εγκλήματος σε αυτή την χώρα ας δει λοιπόν πως η σύμβαση του Ελληνικού δημοσίου με την γερμανική εταιρία thyssenkrupp κόστισε 2,033 δις ευρώ την ώρα που οι περικοπές μισθών και συντάξεων την περίοδο 2010-2015 ανέρχονται στο ποσό των 5,4 δις ευρώ.


Επειδή τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε την μεθόδευση συγκάλυψης από την κυβέρνηση Σαμαρά για το μεγάλο σκάνδαλο της κατασκευής των υποβρυχίων με την υπογραφή του κυρίου Βενιζέλου, σας παραθέτω από τα πρακτικά της βουλής ένα απόσπασμα της ομιλίας του κυρίου Κεφαλογιάννη βουλευτή της ΝΔ ο οποίος αποκάλυπτε την υπέρβαση του κόστους κατασκευής κατά 500 εκατομμύρια ευρώ.
Αναρωτιέμαι μονάχα κύριε Κεφαλογιάννη τότε είχατε ήσυχη την συνείδηση σας σήμερα την έχετε και τι απαντάτε σε αυτήν; Την ώρα λοιπόν που η κυβέρνηση σας φέρνει νέα φοροεπιδρομή στον Ελληνικό λαό η συμμορία του ΠΑΣΟΚ έφαγε σε μίζες 500 εκατομμύρια ευρώ και εσείς σήμερα τους δίνετε συγχωροχάρτι.


Οσοι λοιπόν στρέφεστε κατά των δημοσίων υπαλλήλων με τους υψηλούς μισθούς και κατά των επιχειρηματιών που φοροδιαφεύγουν δείτε πως κάποιοι κάνουν κομπίνες εκατομμυρίων. Ο κοινωνικός αυτοματισμός μας δημιούργησε εμφυλιοπολεμικό κλίμα της μιας κοινωνικής ομάδος έναντι της άλλης και οι κύριοι κλέβουν τον πλούτο της χώρας

Επιμέλεια: logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top