Select Menu

Σας αρέσει δε σας αρέσει το ανασκάλεμα της ιστορίας εγώ θα συνεχίζω να το κάνω μπας και επί τέλους μάθουμε τίποτα απ' αυτήν.
Μετά τις εκλογές του 1930 στην Γερμανία, δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα αναδείχτηκε το ναζιστικό και τρίτο το κουμουνιστικό, οπότε δεν μπορούσε να γίνει κυβέρνηση πλειοψηφίας με τα ακραία κόμματα.
Οι Γερμανοί για να μην πέσει η χώρα στα χέρια των ακραίων πολιτικών δυνάμεων ψήφιζε συνέχεια νόμους για να αποφευχθεί μια τέτοια περίπτωση.
Η κατρακύλα όμως είχε αρχίσει και δεν εμπόδισαν οι κυβερνητικοί νόμοι να ανέλθει το ναζιστικό κόμμα στην εξουσία και το Χίτλερ να γίνει καγκελάριος.    
Αυτά με λίγα λόγια συνέβησαν τότε στη Γερμανία που προσπαθούσε με αλλεπάλληλους νόμους να εμποδίσει την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία.
Αυτή τη λάθος συνταγή προσπαθούν να εφαρμόσουν τα ξεφτέρια οι πολιτικοί μας για βάλουν φραγμό στην άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Πρέπει να απομονωθούν και να χτυπηθούν οι έκνομες πράξεις των χρυσαυγητών που πουλάνε νταηλίκι και όχι η Χρυσή Αυγή ως κόμμα.  
Όσες φλύκταινες και να βγάζουν οι κόκκινοι βουλευτές και ιδιαίτερα η κυρία Κανέλλη καθώς και οι ροζ του ΣΥΡΙΖΑ  όταν μιλάνε για τη Χ.Α τόσο περισσότερο τους φανατίζουν και ο κόσμος παίρνει συναισθηματικά το μέρος του αδυνάτου και το κακό δεν σταματάει.
Χρησιμοποιούν το παρελθόν στο μαύρο παρόν και δε λένε κουβέντα για το μέλλον που παραμένει σκοτεινό και αβέβαιο.
Εάν δεν αντιμετωπιστεί  η οικονομική κατρακύλα, ο απελπισμένος ψηφοφόρος θα κατρακυλάει στην αγκαλιά της Χρυσής Αυγής παρασυρμένος από την όπως την παρουσιάζουν πατριωτική τοποθέτησής τους.
Η ιδεολογική κόπωση των ίδιων των κομμάτων, αλλά και των ψηφοφόρων έχει φέρει το πολιτικό σύστημα μαζί με τους υποστηρικτές τους σε δεινή θέση και έτσι χρησιμοποιούν την παλιά και δοκιμασμένη συνταγή της ανέξοδης παροχολογίας.
Με τον τρόπο αυτό έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρα της ουτοπίας και των ψευδαισθήσεων.
Τα ακροδεξιά και ακροαριστερά μορφώματα έχουν βρεί ελεύθερο χώρο που τους  παραχώρησε η πολιτεία και δρουν ατιμώρητα έχοντας σαν Ευαγγέλιό τους τη βία και όχι το λόγο.
Οι φασιστικές ενέργειές τους είναι παράνομες και αποκρουστικές απ' όπου κι' αν προέρχονται και τα κόμματα είναι εκείνα που έδωσαν δικαίωμα στην παράνομη δράση τους. Κλείνουν τα μάτια όποτε τους συμφέρει ενώ οι οπαδοί και τα στελέχη τους τρέχουν έξω από τα δικαστήρια για να τους υπερασπιστούν.   
Υποκρισία είναι όταν ολοφύρονται για την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, του απορρήτου των τηλεφωνικών κλήσεων  και για τα προσωπικά δεδομένα.
Πρέπει να υπάρχει μια λελογισμένη χρήση όλων αυτών των νόμων και διατάξεων που να αποβαίνει υπέρ του γενικού καλού και όχι να αποβλέπει στην ασυδοσία του ατόμου, των χουλιγκάνων, των αριστεριστών, των φασιστών και δε θα διστάσω να βάλω μέσα σ' αυτή την παρέα και μεγάλο μέρος των δημοσιογράφων.
Παραστρατιωτικές και παρακρατικές οργανώσεις πρέπει να απομονωθούν άμεσα πριν να είναι πολύ αργά.   

 Θεόφιλος Αιγινήτης     Ζωγράφος-Συγγραφέας

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top