Select Menu

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ.

Δέν ξέρω εάν πρέπει τελικά να κλάψω ή να γελάσω....τι σκαρφίζεται ο άνθρωπος προκειμένου να προσεγγίσει εκ νέου τους χαμένους του ψηφοφόρους.

ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ! ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ (ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ) ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ

Μην ξεγελάς τους ήδη δεινοπαθούντες πολίτες ενώ γνωρίζεις καλά πώς ο Νόμος Κατσέλη διά στόματος Ολι Ρέν δεν ισχύει (Ο επίτροπος σε ερώτηση ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι στο Μνημόνιο η ελληνική κυβέρνηση έχει δεχτεί ως δικαίωμα των δανειστών μας να παρέμβουν στην αναθεώρηση του νόμου 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά)

Ελα όμως που ο λαός δεν ξεχνά.Τί? την προδοσία τις υπογραφές των μνημονίων,την συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπαδήμου........ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Κάποιοι ενδεχομένως διαθέτουν επιλεκτική μνήμη και ξεχνούν εγώ θα τους θυμίσω τα έργα και τις ημέρες του "Πατριώτη Καρατζαφέρη" επειδή τα γραπτά μένουν.......

Κρατήστε την αναπνοή σας λοιπόν.........έχουμε και λέμε.

1 Στήριξη Καρατζαφέρη σε Βενιζέλο για τους χειρισμούς στην υπόθεση ProtonΜε το δάσος και το… θάμνο παραλλήλισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, το τραπεζικό σύστημα και την τράπεζα Proton, μιλώντας στη Βουλή, συμπληρώνοντας ότι το θέμα δεν είναι το «περίπτερο» η Proton, αλλά το «σούπερ μάρκετ» που καίγεται ενώ παρομοίασε μια πιθανή κατάρρευση της Proton με αυτή της τράπεζας Κρήτης αλλά και της ...Lehman Brothers!

«Εγώ σας λέω ότι εάν την κλείσει την Proton Bank αύριο το πρωί (σ.σ. ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος), θυμάστε τι έγινε με την τράπεζα Κρήτης για να σωθούν οι καταθέσεις του κόσμου. Όλοι σπεύδατε τότε (…) να δείτε πώς θα σωθούν οι μικροκαταθέτες. Τι θα γίνει τώρα με αυτούς που εμπιστεύτηκαν την Proton για τις καταθέσεις τους; Θα μπουν στην αγχόνη;» δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Όπως συμπλήρωσε «Υποχρεούμεθα σε κάθε κίνηση που θα σώσει το τραπεζικό σύστημα και δεν θα ξεκινήσει κανένα φαινόμενο ντόμινο. Είδατε τι έγινε στην Αμερική που κόντεψε να πέσει έξω ο κολοσσός με το ντόμινο που ξεκίνησε από τη Lehman Brothers και έτσι οδηγήθηκε στο να τυπώσει χρήμα…»

«Δεν είναι η Proton το πρώτον! Το πρώτο είναι να διασώσουμε το τραπεζικό σύστημα, το οποίο κινδυνεύει και από το ότι δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη και οι μέτοχοι για να αυξήσουν τα μετοχικά τους κεφάλαια. Έτσι κινδυνεύουν οι τράπεζες να τεθούν όχι υπό κρατικό αλλά υπό ευρωπαϊκό έλεγχο.» πρόσθεσε.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζήτησε «Να μην μαχαιρώνουμε το τραπεζικό σύστημα για 8-10 κεφαλαιούχους.. Οι τράπεζες είναι το σύνολο του ελληνικού λαού και οι καταθέσεις του.».

Τέλος, απευθυνόμενος στο βουλευτής της Ν.Δ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης να έχει υποπέσει σε απάτη, δήλωσε ότι: «Εγώ πιστεύω, ότι είναι μια διαδικασία τραπεζική -συνήθης ή όχι - και υποχρεούμεθα ψύχραιμοι να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις τόσο από πλευράς ΤτΕ όσο και από την Εισαγγελία.

»ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

2.ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΕΡΙ OFF SHORE

«Η διάταξη για τις offshore θα εκπέσει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο και θα γίνουμε ρεζίλι! Εφόσον η offshore δεν είναι παράνομη, γιατί θα είναι παράνομη η συμμετοχή;»

Εδώ, λοιπόν, προκύπτει το ερώτημα: έχει λόγους να φοβάται ο εντιμότατος αρχηγός του ΛΑΟΣ, το νέο νόμο για τις σχέσεις πολιτικών με off shore εταιρείες; Και γιατί ζητά προκαταβολικά τη φίμωση των bloggers

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ SKY ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΓΛΥΦΕ...


  
 ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΥΠΕΡ ΜΠΙΛΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΥΠΕΡ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!


 επειδή προσπαθείτε  να με βγάλετε τρελή τώρα θα σας βγάλω τα άπλυτα στην φόρα 


ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.
3.O Καρατζαφέρης κατά του νόμου της απαγορεύσεως συμμετοχής πολιτικών σε… «off shore» εταιρείες!

Υποβλήθηκε από Apogonos την Πέμ, 13/05/2010 - 16:34.

Σάμπως τον… παραξηγήσανε τον Γ. Καρατζαφέρη(γνωστό «εχθρό» της διαπλοκής…) και τον χαρακτηρίσανε «δεκανίκι» του ΠΑΣΟΚ. Βρε σεις, ο άνθρωπος δεν κωλώνει πουθενά και κάνει σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση του Jeffry. Να, όπως εχτές, που κατακεραύνωσε την κυβέρνηση για το νόμο που φέρνει στη Βουλή και που προβλέπει ότι όποιος πολιτικός έχει off shore εταιρεία, ή συμμετέχει σε τέτοια, θα χάνει τη θέση του. Να και απόδειξη της αντιπολιτευτικής… μανίας του προέδρου του ΛΑΟΣ (παρμένη από την επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, για να μη λένε τα παπαγαλάκια ότι παραποιούμε τα λεγόμενα του εργοδότη-ευεργέτη τους): «ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., Κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Ν. 3213/2003, ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ»

«Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο συντάχθηκε εν θερμώ, κάτω από ένα πλαίσιο που επέτρεψαν να δημιουργηθεί κάποιοι εξ ημών, με τη διαγωγή τους. Προκλήθηκε αναστάτωση στην κοινωνία που πολλαπλασιάστηκε από τα ΜΜΕ. Και τώρα, με αυτό το νομοσχέδιο, ανοίγετε τον ασκό του Αιόλου κατά του πολιτικού κόσμου». «Με αυτό το νομοθέτημα δίνουμε λόγο, στον ανώνυμο “ρουφιάνο”. Ο καθένας θα λέει ανώνυμα ότι θέλει. Ο τάδε πολιτικός έχει τρεις off shore. Με το που θα γίνει η καταγγελία, θα είναι όλες οι “ζωντανές” συνδέσεις έξω από το σπίτι του και, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα που θα έχει διαταχθεί, σε κάποιους μήνες, ο πολιτικός θα έχει “κανιβαλιστεί”! Θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας!»

Απάντηση σε όσους προσπαθούν να αποκρύψουν την αλήθεια στους ένθερμους υποστηρικτές τους αυλικούς της Καλλιρόης......

Η γυναίκα του Καίσαρα δέν αρκεί να δηλώνει τίμια αλλά να το αποδεικνύει.......περαστικά σας

Μαίρη Λαγανά
Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top