Select Menu

Τα φύλλα πέσανε νικημένα απ' τον παγωμένο βοριά.
Η κραταιά άλλοτε Ελλάδα με δάκρια βλέπει σήμερα τα παιδιά της να χλευάζονται και να έχουν καταντήσει αποπαίδια της υφηλίου. 

Καρτερικά τα περιμένει να σηκώσουν επί τέλους κεφάλι και να σταθούν αντάξια των ικανοτήτων τους και της ιστορίας τους.

 Όπως πέρασε η λαίλαπα του μαύρου Μεσαίωνα απ' την Ευρώπη που την εξουσίαζαν οι Ιεροεξεταστές και οι Δόγηδες, έτσι θα περάσει και ο σύγχρονος Μεσαίωνας που τον διοικούν διεφθαρμένοι άπληστοι μισάνθρωποι πολιτικοί, που νοστάλγησαν την εξουσία των Ιεροεξεταστών που βασιζόταν στο αίμα και στον πόνο των ανθρώπων που εξουσίαζαν.

Την Ελλάδα πριν από διακόσια χρόνια την εξουσίαζαν οι τουρκικές ορδές, παρέα με τους δικούς μας Κοτζαμπάσηδες, αλλά μέσα στην ψυχή των ξενιτεμένων παιδιών της κόχλαζε η επιθυμία για τη λευτεριά της.

Η Φιλική Εταιρία δούλευε υπομονετικά και ο πρωτομάστορας της εθνικής ανάτασης Ρήγας Φεραίος συνέπαιρνε τις ψυχές για αγώνα, που στο τέλος έδωσε και τη ζωή του για την απελευθέρωσή της.

Ο μονομάχος δεν πάει στην αρένα γιατί το θέλει, αλλά γιατί τον υποχρεώνουν να κονταροχτυπηθεί και είναι υποχρεωμένος να δώσει αγώνα αν θέλει να ζήσει .

Έτσι και σήμερα οι καναπεδάτοι σύγχρονοι Έλληνες μια και βρεθήκανε θέλανε δε θέλανε μέσα στην αρένα της ΕΕ, πρέπει να καταλάβουν πως για να ζήσουν πρέπει να παλέψουν.

Σακατεύοντας εδώ και χρόνια οι άχρηστοι πολιτικοί την αξιοπρέπεια και την τιμή μας, κατάφεραν να χάσουμε ότι πολυτιμότερο είχαμε, την ελευθερία μας και την ακεραιότητά  μας που διαχρονικά οι πρόγονοί μας προσέφεραν ποταμούς αίματος γι' αυτά τα υπέροχα ιδανικά.

Η μακαριότητα και η αποθέωση του τίποτα, απέναντι στους ανίκανους πολιτικούς και των βολεμένων συνδικαλιστών, φέρανε την Ελλάδα στο σημερινό της χάλι.

Δυστυχώς όμως δε βλέπω ούτε ένα δάκρυ να τρέχει στα μάτια όλων αυτών των άπληστων που την έφεραν στο έσχατο σημείο της εξαθλίωσης.

Βάλτε όλοι στην κρησάρα τις μέχρι τώρα πολιτικές επιλογές σας και δείτε που κάνατε λάθος κι' αλλάξτε πορεία για το καλό όλων μας, αλλά κυρίως για την πατρίδα (αν πιστεύετε ακόμα σ' αυτήν) για τα παιδιά μας και το μέλλον τους.    
  
Αγαπήστε ξανά τα ποτισμένα με αίμα χώματά που μας έθρεψαν και αντισταθείτε στην διαρπαγή τους από τα συμφέροντα των πετρελαίων. 

Μην εμπιστεύεστε πλέον τους πολιτικούς που συνεχώς μας εμπαίζουν με όλο και νέες απραγματοποίητες υποσχέσεις.

Μη νομιμοποιείτε με την ψήφο σας την ανικανότητά τους και μη ξεχάσετε την κρησάρα που είπαμε.

Κάντε την άπτερο Νίκη να αποκτήσει και πάλι φτερά και να γίνει φωτεινό μετέωρο πάνω από την Ευρώπη και να γίνει παράδειγμα για αγώνα. 

Στη ζωή υπάρχει η πικρή ήττα, αλλά υπάρχει και η γλυκιά νίκη που αποκτάται με θυσίες και αγώνα. Η ήττα είναι αποτέλεσμα της απραξίας και η νίκη της δράσης και του μόχθου. Χωρίς δράση δεν υπάρχει ενέργεια και χωρίς ενέργεια, αποτέλεσμα.

Θα βρεθεί άραγε ο ηγέτης που θα συνεπάρει τα πλήθη για αγώνα και νίκη;

Απορρίψτε άμεσα το τίποτα, για το καλό όλων μας.

Θεόφιλος Αιγινήτης     
 Ζωγράφος-Συγγραφέας   

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top