Select Menu

Με κολακευτικά λόγια για την δύναμή του και το έργο του Γερμανού ομολόγου του, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μίλησε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα ο κ. Στουρνάρας τόνισε πως κανείς άλλος στη θέση του δεν θα είχε το κουράγιο να παίζει έναν τόσο σημαντικό ρόλο, με τόση ζέση.Πιστεύω, είπε, πως έχω καταφέρει να τον κάνω να αλλάξει γνώμη για την Ελλάδα.

Μετά την κινητικότητα, τις απολύσεις, τις διαθεσιμότητες και την περιστολή του δημοσίου τομέα με βάση τις επιταγές των δανειστών, σειρά... για αναδιάρθρωση παίρνουν οι ΔΕΚΟ.

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΘΕΜΑ» είναι σαφής:

«Αν θέλουμε να πάμε μπροστά και να τελειώσει το πρόγραμμα με θετικό πρόσημο, θα πρέπει πλέον το επόμενο μεγάλο βήμα να είναι η μεγάλη αναδιάρθρωση δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών.
Εταιρίες που σήμερα δεν είναι βιώσιμες, που είναι ζημιογόνες και κοστίζουν στον Έλληνα φορολογούμενο πρέπει να δούμε τι μέτρα θα πάρουμε για να τις καταστήσουμε βιώσιμες – είτε αυτά λέγονται αποκρατικοποιήσεις, είτε συρρίκνωση και προσαρμογή του μεγέθους τους, είτε συγχωνεύσεις».

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top