Select Menu

Γράφει ο Κούρκουλος

«Οι Ευρωπαίοι ζήλευαν την ανεμελιά και το χαμόγελο του Έλληνα, μέχρι και πρότινος, που του… κόπηκε. Σήμερα δεν τον ζηλεύουν καθόλου γιατί έγινε ίδιος με αυτούς!». Το θέμα ανάμεσα στην ζήλια ενός Ευρωπαίου πολίτη και στην ζήλια ενός Ευρωπαίου «πολιτικού» είναι ότι ο πολίτης κατακτιέται και λατρεύει την Ελλάδα, ενώ ο «πολιτικός» θέλει να την καταστρέψει, κλέψει και υποδουλώσει,

γιατί είναι τόσο λίγος και ασήμαντος για να εκτιμήσει την γεννήτορα της Ευρώπης και να την αγαπήσει, αφού δεν αγαπάει ούτε τον εαυτό του! Ο πολίτης έστω και μετά από τόση προπαγάνδα, ειδικά την γερμανική/ μερκελική γκεμπελικών διαστάσεων, της Ευρώπης, ΑΚΟΜΑ έχει θετική άποψη για την Ελλάδα. Οι διαδηλώσεις και η καταστολή τους, όπως και η συμπεριφορά Ιεράς Συμμαχίας των Φράγκων γύρισαν μπούμερανγκ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top