Select Menu

Γράφει ο Κούρκουλος :

Α) ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ : ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ,ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. και αυτό γιατί ΕΙΔΩΛΟ σημαίνει αυτός που μπορεί να βλέπει το όλο. και ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ αυτός που λατρεύει να βλέπει το όλο.

οι ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΕΣ,όλα τα ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΉΡΙΑ δίδασκαν στους ΕΛΛΗΝΕΣ τον ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟ.

Εκφράζεται πως το ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ τις 12 πλευρές του ενός ΘΕΟΥ.

Β) ΦΟΙΝΙΚΙΣΜΟΣ/ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΪΣΜΟΣ

ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 2 ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ( και μέσω ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ) ότι τα ΒΑΣΙΚΑ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ όπως : ΓΛΩΣΣΑ και ΚΑΤΑΓΩΓΗ είναι ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ.πιο συγκεκριμένα ότι το αλφάβητο δεν δημιουργήθηκε από ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά από έναν λαό που λέγεται ΦΟΙΝΙΚΕΣ.

ΕΛΕΟΣ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ,ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΣ

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ

ΠΛΑΤΩΝΑΣ

ΗΡΟΔΟΤΟΣ

που επιβεβαιώνουν πως είμαστε "αυτόχθονες " = Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Οι ΦΟΙΝΙΚΕΣ ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ φύλλο που το 1400π.χ μετά από πολέμους ΕΞΕΒΡΑΪΣΤΗΚΕ


Γ) ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΛΩΣΣΑΣ και ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Αν κάτι μας κράτησε σαν ΕΘΝΟΣ αυτό ήταν η ΓΛΩΣΣΑ μας που τα 25 τελευταία χρόνια έχει φθαρεί όσο δεν αλοιώθηκε τους τελευταίους ΑΙΩΝΕΣ.

Το δίδυμο ΓΛΩΣΣΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ έχει δεχτεί σκόπιμα πλήγματα.Γιατί απλά αυτά τα 2 δημιουργούν ισχυρή κοινωνία και ανοιχτόμυαλους ανθρώπους,δηλαδή ΕΛΛΗΝΕΣ.


Δ) ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ

Κατά καιρούς βγαίνουν ευρήματα αρχαιολογικά σε όλο τον πλανήτη που αποδεικνύουν ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ έφεραν τον πολιτισμό.ΑΜΕΡΙΚΗ-ΑΣΙΑ-ΑΦΡΙΚΗ

ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ 2 ΛΟΓΟΥΣ

1ον : ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ( π.χΠουλιανός,Σουλβατζής )

2ον : ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ

Ε) ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ : ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟ 117 μ.χ ή τον ξεκληρισμό των ΕΛΛΗΝΩΝ από Χριστιανούς ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ το 398 μ.χ.

ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ : Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΞΟΥΜΕ ΒΑΘΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΤΙΣΘΕΙ εννοώ ΓΛΩΣΣΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ και ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ-ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ-ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΣ Η.Π.Α(ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ και ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ )

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ




ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top