Select Menu

Στην πατρίδα μας σκοπός των τραπεζών είναι να φτιάξουν στρατιές εργατών πολλών εθνικοτήτων.
Αυτό θα τις βοηθήσει να κρατούν τα μεροκάματα σε πολύ χαμηλά επίπεδα και να μην εγείρονται απεργίες για εργατικά δικαιώματα.
Ο Ελληνικός λαός είναι μόνος χωρίς συμμάχους και καλείται να πολεμήσει για να ξανακερδίσει την Εθνική του ανεξαρτησία και τα συνταγματικά δικαιώματα που του άρπαξαν με το στανιό , όπως η υγεία , η παιδεία και το επίπεδο διαβίωσης του.

Το όπλο των τραπεζών είναι οι φτηνοί λαθρομετανάστες που με αυτούς θα προσπαθήσουν να αναγκάζουν τους Έλληνες να μην απαιτούν υψηλά μεροκάματα και καλές συνθήκες διαβίωσης.
Εξάλλου πάντα οι λούμπεν προηγούνται από τους μικροαστούς στην συγκρότηση της κοινωνικής βάσης του φασισμού και στην περίπτωση των λαθρομεταναστών δεν έχουμε να κάνουμε απλά με λούμπεν αλλά με ανθρώπους που επέλεξαν να ζουν σε κατάσταση λούμπεν.
Πού είναι οι εργατικοί τους αγώνες; Είδε κανείς καμιά μαζική εργατική απεργία δική τους; Ή έστω σε συμμετοχή τους σε απεργίες Ελλήνων εργατών; Είδατε να ενώνονται πουθενά με την Ελληνική εργατική τάξη;
Το μόνο που βλέπουμε είναι '' αντιρατσιστικά'' συλλαλητήρια όπου ο εκπρόσωπος των Πακιστανών εργαζομένων μας απειλεί με πόλεμο. Διαδηλώσεις υπέρ της ανέγερσης Τεμένους και χουλιγκανισμούς όταν θεωρούν ότι προσβάλλεται το ΄΄ιερό κοράνιο''.
Όταν βρεθούν σε δύσκολη κατάσταση οι τράπεζες δεν θα διστάσουν να αντιτάξουν τους λαθρομετανάστες απέναντι στους Έλληνες εργάτες. Η παραμονή τους στην Ελλάδα χωρίς την έγκριση του Ελληνικού λαού παραβιάζει το δικαίωμα της εθνικής μας αυτοδιάθεσης.
Βλέπει κανείς εδώ τίποτα Μαρξιστικό Λενινιστικό ή έστω Δημοκρατικό - προοδευτικό;

ΗΛΙΑΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΑΚΗΣ

Αναρτήθηκε από to koutsavaki

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top