Select Menu


Γράφει ο Πέτρος Χασάπης

Μοιάζει απίθανο και ψεύτικο αυτό που διαβάζουμε. Στο Ντιτρόϊτ των ΗΠΑ, το οποίο δήλωσε πτώχευση προ ημερών, πουλάνε σπίτια με ένα δολλάριο κι όμως δεν υπάρχουν αγοραστές λόγω των υψηλότατων φόρων στα ακίνητα.

Τι μου θυμίζει αυτό άραγε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει;

Κάτι μου λέει ότι κάποια χώρα πάει κατευθείαν προς αυτή την κατεύθυνση, αν οι πολίτες της δεν αντιδράσουν γρήγορα και αν δεν πάρουν την εξουσία από τα χέρια ξεπουλήμένων εξουσιατών.

Ακολουθεί το άρθρο απο το newsbomb

Η οικονομική κατάσταση του Ντιτρόιτ, (πολιτεία του Μίτσιγκαν) είναι τόσο καταστροφική που ορισμένες κατοικίες πωλούνται με τιμή ύψους 1 δολαρίου. Αλλά ακόμη και με αυτή τη τιμή δυσκολεύονται να βρουν αγοραστές.
Η πλειοψηφία των κτιρίων έχουν βγει προς πώληση από τις τράπεζες, οι οποίες τα κατάσχεσαν από τους ιδιοκτήτες τους λόγω χρεών, και τώρα προσπαθούν όσο το δυνατό ταχύτερα να απαλλαγούν από αυτά για να μην πληρώνουν φόρους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φόρος επί των ακινήτων στο Ντιτρόιτ είναι ένας από τους υψηλότερους σε όλες τις ΗΠΑ, όπως διαβάζουμε στο RT.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top