Select Menu

Δεν επιθυμεί «άνοιγμα» της συζήτησης για την τροποποίηση του ελληνικού προγράμματος διάσωσης ο επικεφαλής της Task Force, Χορστ Ράιχενμπαχ.
Μετά από τη συνάντηση που είχε σήμερα-Τετάρτη με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, ο Ράιχενμπαχ τόνισε πως «τη στιγμή που η Ελλάδα έχει κατορθώσει να ξεπεράσει τη δυσκολότερη φάση του προγράμματος, δε βλέπω αυτήν τη στιγμή, ειδικά από πλευράς Task Force, πως θα μπορούσε να ξανανοίξει αυτή η συζήτηση», με αφορμή την παραδοχή ΔΝΤ και ΕΕ πως το πρόγραμμα στηρίχθηκε σε λάθος υπολογισμούς.

Ωστόσο εμφανίστηκε θετικός για τις κυβερνητικές επιλογές λέγοντας πως «κάνει πολύ σοβαρές προσπάθειες για τη βελτίωση του οικονομικού κλίματος, εφαρμόζει σταθερά τις μεταρρυθμίσεις και αυτό θα οδηγήσει πραγματικά στη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος για την Ελλάδα».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε για το Μετρό Θεσσαλονίκης, επισημαίνοντας τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα που υπάρχουν, ενώ στην αντζέντα της συζήτησης βρέθηκαν το λιμάνι, το αεροδρόμιο «Μακεδονία», η ΕΥΑΘ και οι προοπτικές ανάπτυξης του τουρισμού στη Θεσσαλονίκη και της υπόλοιπης Βόρειας Ελλάδας.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top