Select Menu

Ένα σπάνιο ντοκουμέντο που εστάλη την νύχτα των Ιμίων στους στρατευμένους του Πολεμικού Ναυτικού από τον τότε αρχηγό ΓΕΝ, απέστειλε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, φίλος του site. Ακολουθούν και οι παρατηρήσεις του για όλα όσα λέγονται αυτές τις μέρες στην εκπομπή.

"Με όλο το σεβασμό στο φίλο ΟΥΚά, που μίλησε εγώ δεν τα θυμάμαι ακριβώς έτσι... Ήμουν ναύτης και υπηρετούσα σε πλοίο του Π/Ν, το οποίο ακριβώς εκείνες τις ημέρες (δυστυχώς) βρισκόταν σε επισκευή. Εκείνο το πρωινό υπήρξε πρωτοφανής κινητοποίηση. Ολός ο ναύσταθμος άδειασε μέσα σε 2-3 ώρες. Τα ελικόπτερα Lynx πηγαινοέρχονταν ακατάπαυστα στις φρεγάτες.

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟ αλλά με αίσθημα έντασης, προσμονής ακόμα και ενθουσιασμού!

Μπορεί ο εξοπλισμός μας να μην ήταν και ο τελειότερος πάντως η γενική εντύπωση όλων μας, από απλούς ναύτες μεχρι αξιωματικούς ήταν ότι "πάμε σε πόλεμο" και είμαστε και ενθουσιασμένοι για αυτό!

Σας στέλνω και το ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (κάποιοι συνάδελφοι κρατήσαν αντίγραφο ως ενθύμιο) για να δείτε το γενικό κλίμα και την επιβεβαίωση του "ο Θεός μαζί σας".

(κλικ για μεγένθυνση)
Αυτό που ακούσαμε από συναδέλφους που γυρίσανε ήταν ότι κάποια τουρκικά πλοία δεν είχαν κάνει καν αυτό που λέμε "αποκάλυψη συσκευών" δηλαδή τα πυροβόλα τους ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΜΜΈΝΑ ΜΕ ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ κάτι που συμβαίνει τη νύχτα αλλά όχι σε εμπόλεμη κατάσταση. Η γενική αντίληψη ήταν πως την κατάσταση την "πούλησαν" οι πολιτικοί. Αυτά τα τελευταία δεν τα ξέρω προσωπικά αλλά τα άκουσα από τρίτους

Ευχαριστώ,

Νίκος Σ."

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top