Select Menu

Πολλοί λένε ότι ο Αλέξης αντιγράφει τον Ανδρέα! Μύθος! Ο Αλέξης ακολουθεί πιστά τη τακτική του ΓΑΠ!


Γράφει ο Αδέξιος Δεξιός

Θυμάστε που τον Μάρτη του 2009, ο Καραμανλής κάλεσε τον ΓΑΠ να συμφωνήσει στη λήψη μέτρων για τον περιορισμό του ελλείμματος και του χρέους;

Ο ΓΑΠ, όχι μόνον αρνήθηκε, αλλά μας έλεγε τότε ό,τι είχε δική του πολιτική και δεν χρειαζόταν μέτρα! Ζητούσε μάλιστα επιμόνως και εκλογές!

Δηλαδή, ότι κάνει και ο …Αλέξης!

Θυμάστε, όταν διαβεβαίωνε ότι θα ….επανακρατικοποιήσει την Ολυμπιακή, τον ΟΤΕ και τον ΟΛΠ;

Σήμερα, το δεξί χέρι του Αλέξη, ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ….προσπαθήσει να ξαναπάρει υπό τον έλεγχο του Δημοσίου τον …ΟΤΕ, τη ΔΕΗ και τον ΟΛΠ! Όπως, ακριβώς θα έκανε και ο ΓΑΠ! Μόνο που δε μας λέει πόσο θα κοστίσει αυτό και που θα βρεί τα χρήματα, αλλά ούτε ο ΓΑΠ έλεγε!

Δηλαδή, ό,τι κάνει και ο Αλέξης!

Θυμάστε, όταν ο ΓΑΠ κατέβαινε στον Πειραιά να διαμαρτυρηθεί για την COSCO; ή όταν συμμετείχε σε διαδηλώσεις με την ΑΔΕΔΥ και τη γροθιά υψωμένη για να μην αλλάξει τίποτα;

Ε, θα θυμάστε και τον Αλέξη, επικεφαλής των διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα!

Ελπίζω, σήμερα, ο Σόϊμπλε, για να του τη….σπάσει να μη του δείξει εκείνο το βίντεο!

Θυμάστε τον ΓΑΠ που δήλωνε ότι για την κρίση στην Ελλάδα, φταίνε τα Ευρωπαϊκά συντηρητικά κόμματα;

Ε, τα ίδια ακριβώς έλεγε και ο Αλέξης, αν και τώρα θα πάει να … υποβάλλει τα σέβη του στον Σόϊμπλε! Τι θέλει αυτός ένας…επαναστάτης, με το γεράκι του ευρωπαϊκού συντηρητισμού;

Το μόνο που ακόμα δεν έχει πεί ο Αλέξης, είναι το «λεφτά υπάρχουν», αλλά μάλλον δεν έχουν ακόμα αποφασίσει σε ποιό …νόμισμα θα μας τα ..δώσουν!

Αλήθεια, ο Αλέξης επιμένει ακόμα στην καταγγελία του μνημονίου με ένα νόμο και στη …μονομερή διαγραφή του χρέους;

Αν ερμηνεύω σωστά τις τελευταίες δηλώσεις και κινήσεις του, μάλλον δεν επιμένει! Από την άποψη αυτή ο Αλέξης μπορεί και να έχει ήδη γίνει …ΓΑΠ!
 Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top