Select Menu

Το σχετικό με την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας πολυνομοσχέδιο ψηφίστηκε απ’ τους 166 δοσίλογους.
Και «ήγγικε» η αυριανή ημέρα, κατά την οποία θα συζητηθεί η υπόθεση του σχετικού με τη λίστα Λαγκάρντ κουκουλώματος.
Με αποτέλεσμα να υπάρχει αναβρασμός στην κυβερνητική συμμορία…
Καθώς η υπευθυνότητα, όχι μόνο του «τσάρου πασών των Ρωσιών», πρώην υπουργού της οικονομίας, αλλά και του δευτέρου συνεταίρου της κυβερνητικής τρόικας, σχετικά με το κουκούλωμα των ληστών της λίστας Λαγκάρντ, είναι ορατή ακόμη και στους θεόστραβους…
Πολύ περισσότερο μάλιστα, αφού ο «δεύτερος συνεταίρος», μαζί με τον ΝουΔούλο κ. Παυλόπουλο, υπήρξαν οι αρχιτέκτονες του πανάθλιου συνταγματικού κουκουλώματος.
Όπου, μέσω των παραγραφών και της βουλευτικής ασυλίας, έδωσαν προκαταβολικά άφεση αμαρτιών πάσης πολιτικής ληστείας και αλητείας!…
Βέβαια οι ΝεόΔούλοι του Μαμωνά δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να κουκουλώσουν την όλη υπόθεση.
Άλλωστε, «παλιά τους τέχνη κόσκινο»…
Ή μήπως δεν θυμάστε τι έκανε ο pontifex maximus (=μέγιστος αρχιερέας) της κάθαρσης, Κωστάκης, ο «ελάχιστος», προκειμένου να κουκουλώσει τα ζημενσιακά και τα τόσα άλλα «βοώντα και κράζοντα» σκάνδαλα της «εθνικόφρονος παρατάξεως»!
Αλλά όμως, στην προκειμένη περίπτωση, τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα:
Αφού πρόκειται για ένα αδιέξοδο δίλημμα, που είναι «μπρος γκρεμός και πίσω ποταμός»…
Γιατί πώς είναι δυνατόν να αμνηστεύσουν τα τόσο προφανή σκάνδαλα των συνεταίρων τους και μ’ όλα αυτά να διατηρήσουν το «καλό» τους προσωπείο!…
Κι από το άλλο μέρος πώς είναι δυνατόν να ψηφίσουν εναντίον του αξιότιμου συνεταίρου τους και να μη διαλυθεί η κυβερνητική συμμορία. Αφού γίνεται ολοφάνερο πως στην περίπτωση αυτή ο συνεταίρος θα αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση…
Οπότε χάνεται το κόκαλο της εξουσίας, που τόσα χρόνια ονειρευότανε ο χαρβατιανός και μπιλντεμπεργκιανός πρωθυπουργός.
Βέβαια και οι αντίπαλοί τους, όπως φαίνεται, «κάτι» έχουν πάθει με τον «μεγαλοφυή» προφέσσορα, που διδάσκει προδοσία και σοσιαληστεία στο Χάρβαρντ.
Μια και στην περίπτωση της λίστας Λαγκάρντ ήταν, όπως φαίνεται, όχι απλά ενήμερος, αλλά και αυτός, που έπρεπε να είχε τον πρώτο λόγο.
Που σημαίνει ότι το κουκούλωμα στο τρισάθλιο αυτό πολιτικάντικο πιγκ πογκ και το αλισβερίσι «δίνει και παίρνει». Και τελειωμό δεν έχει.
Και για το λαό και την πατρίδα δεν φαίνεται να νοιάζεται, ουσιαστικά, κανένας.
Αφού το μόνο για το οποίο νοιάζονται και κόπτονται όλοι τους είναι για το ποιος θα γλείψει το κόκαλο της εξουσίας.
Άλλωστε για το λαό είναι ήδη δρομολογημένες, απλά και μόνο οι προγραφές.
Στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται μόνο οι, σχεδόν, τέσσερις χιλιάδες, που τους έχουν… αυτοκτονήσει. Αλλά και οι πάμπολλες χιλιάδες των άνεργων και άστεγων και πεινασμένων, που ακολουθούν.
Πάντοτε χάριν των τοκογλύφων τραπεζιτών και των λοιπών οικονομικών λήσταρχων…
Γεγονός, που κάνει ολοφάνερη την πρόθεση του σιωνοναζιστικού αυτού καθεστώτος να φέρει σε πέρας τη γενοκτονία του ελληνικού λαού και τον κατακερματισμό της Ελλάδας.
Και μέσα στα πλαίσια του δολοφονικού αυτού σχεδίου εντάσσεται και το οδυνηρά επίκαιρο και εξοντωτικό μέτρο του απρόσιτου για το λαό πετρελαίου θέρμανσης.
Για το οποίο ο αξιότιμος κ. Στουρνάρας αποφαίνεται ότι δεν μπορεί να γίνει απολύτως τίποτε!
Και γιατί, άλλωστε, να γίνει;
Μήπως τα αβάσταχτα μέτρα, που πάρθηκαν σε βάρος του λαού, δεν πάρθηκαν, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την εξόντωση και τη γενοκτονία του!
Που σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος, που θα μπορούσε να κάμει τους εκτελεστές του δολοφονικού αυτού σχεδίου να καταλάβουν το μέγεθος της κακουργίας τους, θα ήταν να εφαρμοστεί, για λογαριασμό τους, το «εν ω μέτρω μετρείτε, αντιμετρηθήσεται υμίν» του Ευαγγελίου:
Γιατί ποιος τους είπε ότι οι απατεώνες και προδότες πολιτικάντηδες έχουν μεγαλύτερη αξία απ’ τον οποιονδήποτε προγραμμένο Έλληνα!
Ποιος είπε στα πιόνια και τις μαριονέτες αυτές του σιωνισμού και του ναζισμού ότι μπορούν να νομοθετούν εγκληματικά; Και, στο όνομα της εγκληματικής νομιμότητας να κακουργούν σε βάρος του λαού.
Κι, ενώ παραγράφουν τα δικά τους κακουργήματα και την έσχατη, σε βάρος της πατρίδας, προδοσία, να προγράφουν και να δολοφονούν το λαό!
Κάποιοι μιλούν, για λογαριασμό τους, για Γουδί και για κρεμάλες. Που ασφαλώς τους αξίζουν.
Αλλά θα τους αρκούσε απλά και μόνο να μείνουν άστεγοι και άφραγκοι και πεινασμένοι για κάμποσα ημερονύχτια, τώρα, με τις μηδενικές ή και υπομηδενικές θερμοκρασίες, στο ύπαιθρο.
Για να αισθανθούν τα αναίσθητα αυτά παχύδερμα το «βαθύτερο νόημα» των αθλίων αποφάσεων, που παίρνουν σε βάρος των άλλων…
Είναι καιρός να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι αυτοί, που έχουν προγράψει τον ελληνικό λαό είναι τελεσίδικα και αμετάκλητα προγραμμένοι στη συνείδησή του…
Και πως δεν υπάρχει για την αθλιότητά και ασυδοσία τους κανενός είδους παραγραφής και καμιά διέξοδος διαφυγής τους!…

 ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top