Select Menu

Αλλο ένα στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του κινήματος που δημιούργησε ο Πάνος Καμμένος, αποχώρησε πλέον οριστικά. Πρόκειται για την εθελόντρια και αγωνίστρια Νατάσα Αραβανή, η οποία δόθηκε ψυχή τε και σώματι στο κίνημα με ενεργό συμμετοχή σχεδόν....24ωρη και αγώνα που ξεπέρασε τα όρια του πάθους για μια Ελλάδα λεύτερη και δυνατή... 

Το μήνυμα που ανέρτησε στον τοίχο της στο Facebook είναι καταλυτικό για την απίστευτη κατάντια ενός κινήματος που ξεκίνησε με πολλά όνειρα και ελπίδες και ο Πάνος Καμμένος έκανε σχεδόν ό,τι περνούσε απ το χέρι του για να το ...ισοπεδώσει!...

Το αντιγράφω αυτούσιο (όπως ακριβώς γράφηκε, με κεφαλαια γραμματα και χωρίς διορθώσεις ή παρεμβάσεις)


Γράφει η Νατάσα Αραβανή

''ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΙΣΙΩΝΕΙ Ο ΑΕΤΟΣ..ΟΙ ΓΛΑΡΟΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΝΕ''....

ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ..ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ.

-ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ?

-ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ''ΙΣΟΓΕΙΟ''ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ?ΜΕ ΤΙ ΛΑΧΤΑΡΑ?

-ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ??

-ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.....ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ...

-"ΠΕΡΙΕΡΓΑ" ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΑΛΛΑ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΕ

-ΥΣΤΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ''ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ''ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΝΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ,ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΡΑΙΩΝΑΝ,ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΠΥΚΝΩΝΑΝ.

-ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΜΗΔΑΜΙΝΑ ΜΕΣΑ.

-ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!

-ΜΑ ΥΣΤΕΡΑ?

-ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ?

-ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ?ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΤΑΧΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ?

-ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΕΛΥΝΑΝ ΚΙ ΕΔΕΝΑΝ.ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΟΤΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ.

-ΚΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΕΒΡΑΖΕ .

-ΚΙ Ο ΠΑΝΟΣ? ΑΦΑΝΤΟΣ..    ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Η ΓΑΤΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

-ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΟΚΑΝΙΖΑΝ ΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΗΡΘΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΑ ΦΑΝΕ.

-ΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΗΣ ΓΡΟΘΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

-ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ

..ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ.

-Σ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ-ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΩ ΟΛΑ-ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΩ.

-ΟΤΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΚΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΛΑ ΚΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ, ΠΩΣ ΒΟΗΘΩ ΕΤΣΙ?

-ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ...ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ...

-ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ..ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΒΛΕΠΕΤΕ..ΟΧΙ ΚΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...

-ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΕΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ...ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ..

ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΡΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΙΩΞΑΤΕ....

ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΔΩ.........................................


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top