Select Menu

«Ου δη πάτριον εστί ηγείσθαι τους επήλυδας των αυτοχθόνων, ουδέ τους ευ παθόντας των ευ ποιησάντων, ουδέ τους ικέτας γενομένους των υποδεξαμένων.» «Δεν είναι πατροπαράδοτη αρχή μας, να εξουσιάζουν οι αλλοδαποί τους εντόπιους, ούτε οι ευεγετηθέντες τους ευεργετήσαντας, ούτε αυτοί που έφθασαν εδώ ως ικέτες τους ανθρώπου που τους εδέχθηκαν.»

“Πανηγυρικός” του Ισοκράτους

Αδιάσειστη η νομική βάσι, επάνω στην οποία θεμελιώνεται η μηνυτήρια αναφορά από τον Αρτέμιο Σώρρα κατά των:

1) Αντωνίου Σαμαρά,

2) Ευαγγέλου Βενιζέλου,

3) Φωτίου Κουβέλη,

4) Ιωάννου Στουρνάρα,

5) Καρόλου Παπούλια,

6) απάντων των αρχηγών των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου,

7) απάντων των βουλευτών της πολιτικής τάξης στην Ελλάδα, και

8) παντός άλλου υπευθύνου.



Ο Αρτέμιος Σώρρας μηνύει, καταγγέλει και ζητεί την κατά τον νόμον παραδειγματική τιμωρία όλω των ανωτέρω μηνυομένων, διότι ετέλεσαν εις βάρος της χώρας μας και του ελληνικού μας λαού τις παράνομες πράξεις:



α) της εσχάτης προδοσίας (κατ’ άρθρον 134, παρ. 2, εδ. α’, σε συνδιασμό με το άρθρο 134 Α Π.Κ.) και

β) της παράβασης καθήκοντος (κατ’ άρθρον 259 Π.Κ.).

γ) Επιπλέον, ο Αρτέμιος Σώρρας καταμηνύει τους ανωτέρω τέσσερις πρώτους εκ’ των ανωτέρω μηνυομένων (Α. Σαμαρά, Ε. Βενιζέλο, Φ. Κουβέλη και Ι. Στουρνάρα), γιά την τέλεση της κακουργηματικής απιστίας (κατ’ άρθρον 256, εδ. γ’, παρ. 2 Π.Κ.).



Αυτή είναι πάρα πολύ συνοπτικά η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο Αρτέμιος Σώρρας, την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012, ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Είναι μία νομική πράξι που μας αφορά όλες και όλους, ως μέλη που είμαστε του ελληνικού λαού [1].



Πέραν του πως εμμένει και επιτίθεται ο Έλλην Αρτέμιος Σώρρας [2], έχει τεράστια σημασία να κατανοήσουμε πως μπορούμε και εμείς, όλα τα μέλη του ελληνικού μας λαού, να συμμετέχουμε ενεργά στο άπειρο κλέος του αγώνα που δίνει ο Έλλην Αρτέμιος Σώρρας κατά της ξενόφερτης και στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας.



Εσύ είσαι μία Ελληνίς; Είσαι εσύ ένας Έλλην;



Είναι καιρός να το αποδείξεις πως όντως είσαι, αλλά με έργα τούτη την φορά, όχι πιά με λόγια. Μόνον η δική σου πράξι μπορεί να μας κάνει συλλογικά να ξαναζήσουμε μέσα σε μία κοινωνία πραγματικά ελληνική, αυτοθεσμισμένη εν ελευθερία, μέσα σε μία κοινωνία ευδαιμονούσα συλλογικά, με συλλογική οικονομική ευμάρεια γιά όλες και όλους μας.



Ο Αρτέμιος Σώρρας έχει ήδη καταθέσει και στον Άρειο Πάγο την μήνυσή του γιά εσχάτη προδοσία εναντίον όλων όσων οδήγησαν, αλλά και εξακολουθούν αμετανόητοι να οδηγούν την χώρα μας στην τραγωδία που ζούμε. Σαν μία γροθιά, όλες και όλοι εμείς μέσα και γύρω από την επιτροπή διαχείρισης και ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt), με επικές μάχες προσπαθούμε να χαλάσουμε την σούπα όλων των δοσιλόγων που αφανίζουν την πατρίδα μας την Ελλάδα.



Θα συνταχθείς και εσύ στον αγώνα μας, ώστε να ξανακάνουμε την πατρίδα μας την Ελλάδα μία χώρα δικαίου; Δεν πρέπει και εσύ, ως μία Ελληνίς ή ως ένας Έλλην, να βρεις τον τρόπο να συμμετέχεις ενεργά στο άπειρο κλέος του αγώνα που δίνει ο Αρτέμιος Σώρρας κατά της ξενόφερτης και στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας;

Ευοί Ευάν,

Νίκος Γεωργαντζάς

Aντιπρόεδρος

Επιτροπή διαχείρισης και ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt)

Πρόεδρος: Εμμανουήλ Λαμπράκης



[1] Η μηνυτήρια αναφορά:

http://www.scribd.com/doc/115278537/Mηνυτήρια-Αναφορα-Α-Σώρρα-29112012-olixnos-blogspot-com



[2] Ραδιοφωνική συνέντευξη Αρτέμη Σώρρα στον Sky Πιερίας:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OLgwpEqYI48

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OLgwpEqYI48

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top