Select Menu

Μια γιγαντιαία βάση δεδομένων, στην οποία θα περιλαμβάνεται το φορολογικό προφίλ του καθενός, δημιουργεί η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, προκειμένου να χτυπηθεί ουσιαστικά η φοροδιαφυγή.Όπως δήλωσε στη ΝΕΤ ο γγ Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης σε αυτήν, θα περιλαμβάνονται οι συναλλαγές, τα δάνεια και οι καταθέσεις που έχουν φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις.

Το προφίλ του κάθε φορολογούμενου θα ενημερώνεται On line και το πόσο που κάποιος χρωστά στο Δημόσιο θα μπορεί να κατάσχεται από τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Αναφερόμενος στην καταβολή του επιδόματος θέρμανσης ο κ. Θεοχαρης είπε ότι έγινε κατάθεση 6,5 εκατ. ευρώ σε 55 χιλιάδες δικαιούχους που είχαν τιμολόγια αγοράς πετρελαίου. Όπως είπε, κάθε δυο εβδομάδες θα γίνεται πληρωμή των δικαιούχων.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top