Select Menu

Ανασκεύασε τις δηλώσεις του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης, ο οποίος προκάλεσε σάλο το περασμένο Σάββατο, ευχόμενος στους υπερασπιστές του μνημονίου να πάνε στο ειδικό δικαστήριο και να μην έχουν την τύχη του πρέσβη της Λιβύης."Είμαι εναντίον της θανατικής ποινής. Ο Γ. Παπανδρέου δεν είχε πει ότι θα μας πάρουν με τις πέτρες; Εμείς αγωνιστήκαμε ως οικογένεια για τη Δημοκρατία, την ελευθερία και την κοινωνική Δικαιοσύνη. Τη βία την απεχθανόμαστε γιατί την έχουμε ζήσει στο κορμί μας" είπε ο κ. Παναγούλης μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1".

"Εγώ λέω αυτοί που υπέγραψαν συγκεκριμένα πράγματα να πάνε στο δικαστήριο. Δεν εννοούσα όλους όσοι υπέγραψαν τα μνημόνια, αλλά τους καθοδηγητές. Αν αποδειχθεί ότι έκαναν κάποιο έγκλημα, ευχήθηκα να πάνε στο δικαστήριο", είπε για την πολυσυζητημένη δήλωσή του.

Ερωτηθείς για την ανάρτηση Παπαδημούλη στο Twitter, ο οποίος τον ταύτισε με τον Α. Γεωργιάδη και τον Π. Χαϊκάλη, ο κ. Παναγούλης δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.

"Κατανοώ οποιαδήποτε κριτική. Δεν έχω τίποτα. Αυτό πίστευε, το είπε. Η Δημοκρατία δεν εκδικείται. Χαμογελά και πείθει. Ο κ. Παπαδημούλης είχε αυτή την άποψη. Έχω αγωνιστεί για να μπορεί να τη λέει" απάντησε ο κ. Παναγούλης και πρόσθεσε:

"Δεν είμαι υπέρ του αίματος, δεν είμαι υπέρ του εμφυλίου. Είπα κάτι και πέντε ώρες μετά πέσανε πάνω μας να μας φάνε. Βγήκαν και είπαν ότι εγώ ηγούμαι ομάδας βουλευτών, που ασκεί τρομοκρατία. Καμίας ομάδας δεν ηγούμαι αγωνίστηκα για τη Δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Εγώ δεν είμαι ικανός να πατήσω φωλιά από μυρμήγκι"

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top