Select Menu

Την παρέμβαση της εισαγγελίας προκάλεσαν τα έκτροπα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη του Συμβουλίου Ιδρύματος.
Ομάδα φοιτητών και πανεπιστημιακών συνέχισε την κατάληψη στο Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύων, αφήνοντας το ίδρυμα χωρίς ηλεκτρονική σύνδεση. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ερευνητικά προγράμματα διεκόπησαν, στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία Λαϊκό, Αττικόν, Αρεταίειο και Αιγηνίτειο, η ηλεκτρονική συνταγογράφηση δεν ήταν δυνατό να γίνει, ενώ προβλήματα υπήρξαν και στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Την εντολή για έρευνα έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Παναγιώτα Φάκου, ώστε να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι για την παρεμπόδιση της εκλογικής διαδικασίας.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top