Select Menu

Για ανάγκη ενός ευρωπαϊκού, ριζοσπαστικού, μεταρρυθμιστικού, σοσιαλδημοκρατικού κόμματος που θα ηγηθεί ο ίδιος της πορείας για την ανόρθωση της χώρας, έκανε λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος στην παρουσίαση του βιβλίου του «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση».Ο πρώην υπουργός ανέφερε πως τέτοιο κόμμα δεν υπάρχει, ωστόσο, δεν θέλησε να κάνει λόγο «σήμερα» για τον τρόπο και τον χρόνο συγκρότησής του. Τόνισε ότι όλα αυτά πρέπει να τρέξουν μετά την ολοκλήρωση των θεμάτων που αντιμετωπίζει τώρα η χώρα καθώς πριν θα ήταν εθνικό λάθος.

Παράλληλα ανακοίνωσες την ομάδα τριάντα νέων επιστημόνων με τους οποίους συνεργάζεται, για τη διαμόρφωση του σχεδίου ανάπτυξης και ότι το έργο αυτό θα είναι έτοιμο το Φεβρουάριο.

Σχετικά με το νέο πακέτο μέτρων δήλωσε πως θα πράξει το καθήκον του. Μάλιστα σημείωσε ότι η «υπέρ Ελλάδας ψήφος» του στη Βουλή, θα συνοδευτεί με τη συμμετοχή του «στην απόπειρα μιας καθολικής ρήξης με το δεδομένο πολιτικό και κομματικό σύστημα».

Στην παρουσίαση του βιβλίου παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, Κώστας Σκανδαλίδης, Χρήστος Αηδόνης, Συμεών Κεδίκογλου, Μάρκος Μπόλαρης, Θοδώρα Τζάκρη, Παναγιώτης Ρήγας.

Επίσης, οι πρώην βουλευτές Γιώργος Κουτρουμάνης, Χρήστος Πρωτόπαπας, Ηλίας Μόσιαλος, Γιώργος Νικητιάδης, Νάσος Αλευράς, Μαρία Θεοχάρη, Σούλα Μερεντίτη, Κατερίνα Μπατζελή, ‘Αννα Νταλάρα και Δημήτρης Παπουτσής.

Επιπλέον, το «παρών» έδωσαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο πρώην Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής και ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top