Select Menu


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου κατέθεσαν στους οικονομικούς εισαγγελείς για την περιβόητη λίστα «Λαγκάρντ».

Οι δύο πολιτικοί κλήθηκαν από τους οικονομικούς εισαγγελείς, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη και κατέθεσαν κάτω από άκρα μυστικότητα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε υποστηρίξει δημοσίως πριν από μερικές ημέρες ότι είχε δώσει προς διερεύνηση στον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Γιάννη Καπελέρη, 20 ονόματα που περιέχονται στη λίστα και όχι όλα, προκειμένου όπως είχε πει δημοσίως, να μην υπάρξουν εκβιασμοί!

Από την πλευρά του ο κ. Βενιζέλος είχε αναφέρει ότι ενημερώθηκε για την ύπαρξη της λίστας από το «διάδοχο» του κ. Καπελέρη στο ΣΔΟΕ κ. Γιάννη Διώτη.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top