Select Menu

Το 2001, ένα φαινομενικά "αθώο" μανιφέστο τώρα γνωστό ως "The Project" ανακτήθηκε κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής στην Ελβετία. Ένα μανιφέστο που κατέληξε να είναι ένας μουσουλμανικός οδικός χάρτης για την διείσδυση και την πτώση της Δύσης. Σήμερα, τα αρχεία που περιέχουν στοιχεία από τη μεγαλύτερη μελέτη χρηματοδότησης της τρομοκρατίας στην ιστορία των ΗΠΑ, οι οποίες περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με το "The Project", φυλάσσονται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Σε μία εκρηκτική σειρά δύο μίνι-επεισοδίων, η ομάδα έρευνας της εταιρείας ντοκιμαντέρ "The Blaze", ερευνά πως η Μουσουλμανική Αδελφότητα έχει διεισδύσει στην αμερικανική κυβέρνηση και αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο εκθέτει την ασφάλεια του έθνους μας είναι σε κίνδυνο, ως αποτέλεσμα αυτής της επικίνδυνης συγκάλυψης από την κυβέρνηση.

Δείτε το trailer:

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top