Select Menu


Αύξηση των ανασφάλιστων εργαζομένων, κατέγραψαν οι υπηρεσίες ελέγχων του ΙΚΑ και του ΣΕΠΕ, κατά το επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου, της τάξεως του 6,3%, δείχνοντας τα μεγάλα άλματα που έκαναν οι τελευταίες κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις στη χώρα μας, όσο αφορά το ασφαλιστικό.Οργισμένος για το θέμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε: 
"Δε δέχομαι να υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι να κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ, για την κατάσταση στο ασφαλιστικό. Δε δέχομαι επίσης, να υπάρχουν κάποιοι, μέσα στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ, που να εκφέρουν άποψη αντίθετη με τη δική μου. Δε δέχομαι σε καμία περίπτωση, το ΠΑΣΟΚ να μην διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, στη διακυβέρνηση του τόπου. Τέλος δε δέχομαι, να μου λένε ότι δεν μπορώ να οδηγώ αλεξίσφαιρο τζιπ 750.000 ευρώ. Ο Μπάτμαν είμαι ο,τι θέλω κάνω". 

Περισσότεροι φόροι --> Περισσότεροι ανασφάλιστοι
Περισσότεροι ανασφάλιστοι --> Μεγαλύτερη φοροδιαφυγή
Μεγαλύτερη φοροδιαφυγή --> Λιγότερα έσοδα
Λιγότερα έσοδα --> Μεγαλύτερο έλλειμμα
Μεγαλύτερο έλλειμμα --> Περισσότεροι φόροι
Περισσότεροι φόροι --> Περισσότεροι ανασφάλιστοι




 Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top