Select Menu

Το κλίμα που επικρατούσε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, και τους προβληματσιμούς του για το ελληνικό χρέος μετέφερε στον πρώην υπουργό Γεράσιμο Αρσένη, ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, όπως κατέθεσε σήμερα ο ίδιος στους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη.

Ο κ. Αρσένης αφού αναφέρθηκε, στις συζητήσεις που είχε με τον πρώην εκπρόσωπο της χώρας μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κ. Ρουμελιώτη, ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεσή του ότι:

''Η χώρα μας έχει παγιδευτεί σε τερατώδη μηχανισμό, και πρέπει να προτάξει ένα εθνικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης με εθνική συμμετοχή.''

Στους οικονομικούς εισαγγελείς καταθέτουν τις επόμενες ημέρες η Βάσω Παπανδρέου, ο Γιώργος Ζανιάς και ο Πέτρος Χριστοδούλου.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top