Select Menu

Γράφει ο Κλεισθένης.

Όλοι πιθανολογούν, όλοι προβλέπουν μεγάλες και δυναμικές κινητοποιήσεις το φθινόπωρο.

Φυσικά το κράτος παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού και των συνδικαλιστών της αστυνομίας θα επιβάλει την τάξη με τόνους
ληγμένων χημικών και με το “απαλό χάδι” των ροπαλοφόρων ΜΑΤΑτζήδων.

Τι ΄χες Γιάννη τι ΄χα πάντα.

Έχω ξαναγράψει για την , κατ' εμέ, περίεργη στάση των αντιμνημονιακών κομμάτων.

Ενώ καταγγέλλουν την εφαρμοζόμενη πολιτική σαν καταστρεπτική, ενώ ισχυρίζονται, όχι άδικα, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών είναι κάθετα αντίθετη με τα μέτρα, ενώ καταγγέλλουν ότι είναι εντολές των δανειστών, θα παραστούν
στην βουλή κατά την συζήτηση των προτεινόμενων, απ΄την τρικοματική κυβέρνηση μειοψηφίας, μέτρων εξαθλίωσης του λαού.

Έξω απ' την βουλή οι πολίτες θα διαμαρτύρονται για τα άδικα και αντιλαϊκά μέτρα δεχόμενοι τις βάρβαρες και αντιδημοκρατικές επιθέσεις των πραιτοριανών του συστήματος και μέσα στην βουλή οι αντιμνημονιακοί θα εκφωνούν “βαρυσήμαντους λόγους”, θα καταγγέλλουν, θα κατηγορούν θα ... θα ...θα ...

Συγκεκριμένα το ΚΚΕ μας λέει ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο. Πιστεύει κανείς ότι η λεκτικές αψιμαχίες στην βουλή απ' τους εκπροσώπους του ΚΚΕ είναι μάχες αυτού του πολέμου; Ο πόλεμος κύριοι του ΚΚΕ είναι στο πεζοδρόμιο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τις πολιτικές που εφαρμόζονται και μάλιστα, άκουσον-άκουσον, θα τρελάνει την κυβέρνηση στην νομιμότητα. Ποια νομιμότητα; Αυτή που ψηφίζεται κάθε μέρα απ' τις κυβερνήσεις μειοψηφίας; Αυτή που επιβάλλεται απ' τους δανειστές; Βάλθηκαν να μας τρελάνουν.

Οι ΑΝ.ΕΛ κατηγορούν την κυβέρνηση σαν προδοτική, και απειλούν θεούς και δαίμονες σε περίπτωση που πάρουν μέρος σε κυβερνητικό σχήμα ότι θα στείλουν τους επίορκους στη δικαιοσύνη.

Τη Χ.Α την διαγράφω εντελώς αυθαίρετα, και οι κρίνοντες κρίνονται.

Παρόλες τις κατηγορίες, τις απειλές και τις καταγγελίες οι εκπρόσωποι αυτών των κομμάτων θα πάρουν μέρος στην συζήτηση και την ψήφιση των μέτρων εξαθλίωσης και ξεπουλήματος.
Θα μετρηθούν τα ναι και τα όχι για τους τύπους.
Ουσία και κέρδος για τον δοκιμαζόμενο λαό μηδέν.

Τα μέτρα θα ψηφιστούν απ' την κάλπικη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, μερικοί συμπολιτευόμενοι βουλευτές θα διαφωνήσουν σε μερικά για την τιμή των όπλων και ο λογαριασμός θα πάει στους πολίτες, εξαθλίωση, αυτοκτονίες, Εθνική κατάθλιψη.

Η παραμονή των αντιμνημονιακών κομμάτων και ιδιαίτερα αυτών της αριστεράς το μόνο που επιτυγχάνει είναι η νομιμοποίηση των εφαρμοζόμενων αντιλαϊκών, άδικων και καταστροφικών μέτρων.

Απεναντίας η αποχή των πατριωτών βουλευτών από κάθε κοινοβουλευτική διαδικασία σχετική με την συζήτηση και ψήφιση αυτών των μέτρων θα αποδυνάμωνε την νομιμοποίησή τους και θα ήταν εναρμονισμένη με το λαϊκό αίσθημα.

Οι πατριώτες βουλευτές που διαφωνούν με τα μέτρα οφείλουν να αποχωρήσουν απ' το κτίριο της βουλής και να ενωθούν με τους διαμαρτυρόμενους πολίτες.

Έτσι έμπρακτα τάσσονται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου λαού και στέλνουν το αρμόζον μήνυμα στους δανειστές-τοκογλύφους ότι ο λαός ενωμένος με τους πατριώτες βουλευτές του δεν αποδέχεται την εξαθλίωσή του και το ξεπούλημα της Εθνικής του περιουσίας.

Όλα τα άλλα είναι “άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε”.

Μία τέτοια κίνηση θα έδινε την χαμένη αξιοπιστία του λαού στους πατριώτες βουλευτές που θα την έκαναν, θα έδινε ένα ηχηρό χαστούκι στο σάπιο κατεστημένο και θα έβαζε τα θεμέλια για τις αναγκαίες αλλαγές στο πολιτικό προσωπικό, στα φθαρμένα και διαβρωμένα κόμματα και στις στρεβλώσεις της λειτουργίας της δημοκρατίας μας.

Αφήστε τα βουλευτικά έδρανα κ.κ. βουλευτές, πηγαίνετε στις περιφέρειές σας, ενημερώστε τον λαό, συμπορευτείτε μαζί του, σας έχει ανάγκη, από κάπου πρέπει να πιαστεί. 

Το ερώτημα είναι, υπάρχουν πατριώτες βουλευτές στο σημερινό κοινοβούλιο;
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα” κ.κ. βουλευτές.

Αν έξω απ' την βουλή ο λαός δέρνεται ανηλεώς και 'σεις επιχειρηματολογείτε δικολαβίστικα στην βουλή τότε είστε όλοι συνυπεύθυνοι και προδότες.

Μην βιαστεί κάποιος να με χαρακτηρίσει αντικοινοβουλευτικό, κάνει λάθος, είμαι βαθύτατα φιλοκοινοβουλευτικός αλλά όχι των νόθων κοινοβουλίων.


Στον όρο αριστερά δεν έχω βάλει εισαγωγικά, μπορεί όποιος θέλει να τα βλέπει κι ας μην υπάρχουν.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top