Select Menu

Η οικονομική βοήθεια που ενδέχεται να ζητήσει από την ΕΕ η Ισπανία, προκειμένου να προβεί στην ανακεφαλαιοποίηση του κλυδωνιζόμενου τραπεζικού της τομέα, θα κυμανθεί περί των 40 δισ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, Φερνάνδο Χιμένεθ Λατόρε.Στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της αξιολογικής έκθεσης του γραφείου Oliver Wyman για τις κεφαλαιακές ανάγκες του τραπεζικού τομέα, ο Λατόρε δήλωσε πως η οικονομική βοήθεια που θα προέρχεται από τις Βρυξέλλες θα κυμανθεί περίπου στο ένα τρίτο των εκτιμώμενων αναγκών .

Από την πλευρά του, ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ισπανίας Φερνάνδο Ρεστόι διαβεβαίωσε πως οι τράπεζες που ήδη βρίσκονται σε διαδικασία συγχωνεύσεων στοχεύουν να συνεχίσουν την πορεία αυτή.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top