Select Menu


Σε ερώτηση του κ.Αθανασίου Τζήμα, μέλους των Ανεξ.Ελλήνων, ο Αν.Γενικός Γραμματέας του κινήματος κ Γιώργος Αναγνωστάκος παραδέχτηκε ότι έγιναν σοβαρά λάθη στις αξιολογήσεις στελεχών με αποτέλεσμα η"σαβούρα" να κοστίσει 2,5% ποσοστιαίες μονάδες στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

Μια ομολογουμένως ...ειλικρινή αλλά και τολμηρή δήλωση ...

Ολόκληρη η δήλωση - απάντηση του κυρίου Αναγνωστάκου έχει ως εξής:

"Χρωστάω μιαν απάντηση στον φίλο Αθανάσιο Τζήμα. Πράγματι έγιναν πολλά λάθη, αδικήθηκαν αξιόλογα στελέχη, δεν υπήρξε διαδικασία επαναξιολόγησης πρίν την ανακοίνωση, ο τρόπος της διαβούλευσης έδωσε ευκαιρία εκτόξευσης καταγγελιών εν πολλοίς ανυπόστατων, αδίκησε ανθρώπους. Επειδή συμμετείχα στην αξιολόγηση υποψηφίων κάποιων νομών τολμώ να πώ οτι δεν ήμασταν τόσο τεκμηριωμένοι και αναλυτικοί όσο θα έπρεπε, ή όσο επέβαλε η σοβαρότητα του θέματος. Αλλά σε κάθε περίπτωση και σ΄αυτό είμαι απόλυτος, δεν υπήρξε καμιά ανάμιξη του προεδρου ή του συγγενικού του περιβάλλοντος για να προτιμηθεί κάποιος υποψήφιος. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2,5% ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ".

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top