Select Menu


Τον εξάδελφό του (και συνονόματό του Παναγιώτη Καμμένο) διόρισε ως μετακλητό στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Βουλής ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προέβη στη συγκεκριμένη τοποθέτηση ενώ μέχρι πρόσφατα κατήγγελλε και καταδίκαζε αντίστοιχα περιστατικά και εμφανιζόταν σκληρός τιμητής κάθε κρούσματος οικογενειοκρατίας και επιλεκτικών συμπεριφορών του πολιτικού συστήματος.

Οπως φαίνεται, μάλιστα, ο κ. Καμμένος ρύθμισε πρώτα αυτή την οικογενειακή εκκρεμότητα και στη συνέχεια αναχώρησε για τις πολυήμερες διακοπές του στην Ικαρία. Ειδικότερα, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκε στις 14 Αυγούστου η (με ημερομηνία 7/8/2012) απόφαση του προέδρου της Βουλής με την οποία «διορίζεται, στο Γραφείο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Κ.Ο. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στη Βουλή, μετά την κατά νόμο πρότασή του, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου, ο Παναγιώτης Καμμένος του Αλκιβιάδη».

Μόλις, πάντως, ο συγκεκριμένος διορισμός έγινε αντιληπτός από τους διαδικτυακούς του «φίλους», ξεκίνησε ένας ορυμαγδός επικρίσεων, με την οργή μερικών να ξεχειλίζει για τον κ. Καμμένο. Χαρακτηριστικά κάποιος γράφει: «Θα θέλατε να μας διευκρινίσετε αν έχετε συγγένεια με τον κύριο Καμμένο που έχει διοριστεί στην Κ.Ο. του κόμματός σας...» Ενας άλλος, πάλι, αναφέρει ότι «αν και θεωρούμε ότι ηθικά ο διορισμός συγγενικών προσώπων έχει τεράστιο έλλειμμα, κ. Καμμένε, ως νέο κόμμα περιμένουμε νέα ήθη». Την ίδια ώρα ένας χρήστης σκωπτικά κάνει λόγο για «προβοκάτσια» του Προέδρου της Δημοκρατίας και χαριτολογώντας λέει: «Λογικά απλή συνωνυμία θα είναι. Και σύμπτωση επίσης». Τέλος, εξισώνεται ο διορισμός του εξαδέλφου του με αυτόν της κόρης του Β. Πολύδωρα. «Γιατί αυτός ο διορισμός διαφέρει από αυτόν του κ. Πολύδωρα; Περιμένουμε κάτι παραπάνω από κάθε νέα προσπάθεια, όχι τα ίδια».

Βέβαια, ο (πρόεδρος) κ. Καμμένος προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, υποστηρίζοντας πόσο χρήσιμος είναι ο εξάδελφός του στο κόμμα. «Είναι υφηγητής του Πολυτεχνείου, από το 2010 είναι ο οργανωτής όλου του δικτύου των Αν. Ελλήνων και υπεύθυνος συλλογής πληροφοριών. Η δουλειά του είναι να παρέχει στην Κ.Ο. στοιχεία από το διαδίκτυο, τα πρακτικά, και από διεθνείς οργανισμούς υλικό τεκμηρίωσης» απαντώντας στις επικρίσεις.

Η Παύση στον Ζώη Κολιό.

Συνιδρυτής και από τα κορυφαία στελέχη του κινήματος, αντικαταστάθηκε από τα καθήκοντα του, εν απουσία του. στο ΕΚΤΑΚΤΟ συμβούλιο που έγινε αργά χθές το βράδυ!

Αυτή η λιτή, "λακωνική" ανακοίνωση (που θυμιζει την γαλάζια γενιά της ΝΔ) απο την επίσημη σελίδα του κινήματος των Ανεξ. Ελλήνων ανακοινώνει μια μεγάλη απώλεια.


Ο επίσημος λόγος αδιευκρίνηστος, ακόμη και αν προσπαθήσαμε να πάρουμε κάποια απάντηση απο τον ίδιο τον κ. Καμμένο αυτό δεν κατέστη εφικτό...



(παρότι που ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρήκε χρόνο να απαντήσει σε αρκετά ερωτήματα άλλων χρηστών, ώρες μετά το δικό μας...)

Ο ανεπίσημος λόγος, όπως προκύπτει και απο την δήλωση του κ. Ζώη Κολιού είναι οτι έθεσε άπαντες πρό των ευθυνών τους για τις σπατάλες και το μεγάλο φαγοπότι με την κρατική επιδότηση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες κυμαίνεται απο 1 μέχρι 4εκ. ευρώ!

Διαβάστε την δήλωση του μέσω της σελίδας που διατηρεί στο facebook :
Επειδή διάφορα ακούγονται , σας ανακοινώνω ότι με προσωπική επιστολή μου , η οποία κατόπιν πληροφοριών μου τάχα δεν την σχολίασαν σήμερα , ζήτησα πριν τους Ορκωτούς Ελεγκτές της Βουλής που τους έχω ήδη δρομολογήσει να μας ελέγξουν τα βιβλία (βάση νόμου ) έχω ζητήσει και εγώ από την προηγούμενη Δ.Ε. την δημιουργία ειδικής επιτροπής που θα με ελέγξει στα Οικονομικά του κόμματος .

Αλλά όποιος πιστεύει ότι μπορεί να είναι αυτός ο λόγος που με έπαυσαν από Γενικό και Οικονομικό Διευθυντή , μάλλον πλανάται πλάνη οικτρά . Πια λεφτά ρε παιδιά , αφού ΄μου χρωστάει το κόμμα χρήματα που έχω βάλει από την τσέπη μου , τα δικά μου θα τσέπωνα !!!!!!!! Ας είμαστε σοβαροί .

Τα λεφτά που έρχονται δεν ήθελαν να διαχειριστώ , γιατί εγώ θα τα έστελνα στην Περιφέρεια , στην Κρήτη , στη Χαλκιδική , στην Ήπειρο στην Θεσσαλία , στα Νησιά , στην Πελοπόννησο , σε όλη την Ελλάδα . Εκεί που ανήκουν . Και όχι μέσω ταξιδίων Συντονιστών κλπ , θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα . Και θα τα πούμε και θα τα δείξουμε όλα , για να ξέρουμε όλοι με ποιους έχουμε να κάνουμε .

Και κάποιοι που με απειλούν στα τηλέφωνα , τους ενημερώνω ότι .....έχω τον λαμπτήρα του φόβου χαλασμένο και δεν καταλαβαίνω. Άστα αυτά φίλε , δεν πιάνουν σε μένα .

Δηλαδή αφού πλήρωσε τα έξοδα και ξεζουμίστηκε οικονομικά τώρα τον διώχνουν!

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις εύκολα αντολαμβάνεται ο καθένας ένα πράγμα:

Πως αυτό που.φτιάχτηκε και σκόρπισε ελπίδες, κάπου έχει λοξοδρομησει και αν δεν επανέλθει στο σωστό δρόμο, πολύ φοβάμαι ότι θα ξεφουσκωσει και θα σπείρει την απογοήτευση παντού.

Ο τρόπος που αντιδρά ο κομματικός μηχανισμός των Ανεξ. Ελλήνων αποδεικνύει ότι όχι μόνο ανήκει στην παλαιοκομματικη νοοτροπία,  αλλά δεν έχει καταλάβει καν τι επιζητά εναγωνίως ο απλός πολίτης!

Αυτή τη καταταλαιπωρημενη τη διαφάνεια που 40 χρόνια τώρα οι κομματάρχες και τα κομματόσκυλα του έχουνε στερήσει!

Έχετε καταλάβει άραγε κύριοι τι ακριβώς ζητούσε ο κόσμος όταν αγκάλιαζε ενα κίνημα σαν το δικό σας;

Έχετε αντιληφθεί τι ήθελε ο απλός πολίτης από εσας;

Πολυ αμφιβάλλω.

Δυστυχώς, τόσο η Ελλάδα όσο και η Δημοκρατία, είναι παγιδευμενες στα δικά σας αδυσωπιτα νύχια, και πολυ φοβούμαι πως δεν πρόκειται να γλυτωσει.

Δεν μπορείτε  κύριοι να επικαλείστε την διαφάνεια, όταν έχετε ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ βουλευτές και βολεμένα ανθρωπάκια ανάμεσα σας...

Γι αυτό ο κόσμος σας έχει απογοητευτεί, ακόμα και τα ίδια σας τα στελέχη, που πίστεψαν σε σας.

Το πρόβλημα σας, εσάς και των ομοίων σας, είναι ότι δεν ζητάτε υποστηρικτές, ΑΛΛΑ ΟΠΑΔΟΥΣ.

Οι οπαδοί όμως  κύριοι, δεν δημιουργούν κινηματα, αλλά στρατούς. Αυτούς θέλετε.

Δε νομίζω όμως πως θα το επιτύχετε.

Γιατί οι καιροί άλλαξαν, δυστυχώς για σας.

Εγώ προσωπικά, σας εύχομαι...καλά ξεμπερδεματα, γιατί αν έχετε να κάνετε με.απογοητευμένους πολίτες, αυτή η ευχή σας χρειάζεται.

Οι ασκοι του Αιόλου άνοιξαν και θα κλείσουν μόνον αν εφαρμοσετε κατά γράμμα αυτά που επαγγελθηκατε πριν λίγο καιρό.

Αλλιώς κλείστε το μαγαζί σας και αναζητήστε την τύχη σας άλλου.

Κάτι άκουσα πως η Νορβηγία δέχεται Έλληνες μετανάστες.

Δεν είναι κακή ιδεα για ....πρώην κομματάρχες.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top