Select Menu

Μέσω της φανερής αποκάλυψης του προγράμματος του 2045, το οποίο αποτελεί μία διαδικασία επιστημονικής ‘προόδου’ που θα οδηγήσει τελικά στην ‘αθανασία’ μέσω ενός τεχνητού σώματος και μυαλού, αρχίζει και δημιουργείται πλέον μία συνταρακτικά ξεκάθαρη εικόνα για τη θλιβερή πραγματικότητα που μας ετοιμάζουν.
Η στρατηγική κοινωνική πρωτοβουλία του προγράμματος 2045 αποτελεί μία ξεκάθαρα απεικόνιση του σχεδίου επίτευξης της αθανασίας – που φυσικά θα είναι πρώτα διαθέσιμο στους παγκόσμιους ελίτ.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλείτε επίσης και πρόγραμμα avatar, και αποτελεί μία συνθετική απόπειρα των υποστηρικτών της διανθρώπινης ατζέντας να χρησιμοποιήσουν τη γενετική, τη ρομποτική, τη τεχνητή νοημοσύνη και τη νανοτεχνολογία ώστε να δημιουργήσουν μία τεχνολογικά αναβαθμισμένη γενιά ‘ανθρώπων’ με ικανότητες και διάρκεια ζωής υπερπολλαπλάσια του μέσου ανθρώπου.

Ο Διανθρωπισμός (Trans-humanism - H+) αποτελεί ένα ολοένα και αναπτυσσόμενο κίνημα το οποίο εγείρει επιδιώξεις και φιλοδοξίες ανατροπής της ανθρώπινης φύσης και της αντικατάστασης του ανθρώπου με το διανθρώπινο ανάλογό του.

Μία άποψη η οποία υποστηρίζεται από τους ολότελα διεφθαρμένους επιστήμονες, είναι ότι τα συγκεκριμένα άτομα θα αποτελέσουν το επιστέγασμα της ανθρώπινης εξέλιξης..

Μέσω του προγράμματος 2045 επιδιώκεται ουσιαστικά η δημιουργία ενός ολογραφικού άβαταρ καθώς και τεχνητών σωμάτων στα οποία ένας άνθρωπος μπορεί να ‘μεταφέρει’ τη συνειδητότητα του όταν το σώμα του πεθάνει. Εάν η συγκεκριμένη τεχνολογία λειτουργήσει, τότε αυτό σημαίνει αυτόματα ότι ένας άνθρωπος θα μπορεί να ζεί για πάντα και θα μπορεί να ‘επιλέγει’ τη στιγμή του θανάτου του.

Η προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα συνθετικό άβαταρ θα σβήσει ενδεχόμενα όλες τις εκφάνσεις του ανθρώπινου όντος και της ανθρωπότητας οι οποίες καθορίζουν τον χαρακτήρα και την υπόστασή μας.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top