Select Menu

Την είδηση του θανάτου του υπουργού άμυνας της Συρίας Νταούντ Ράτζα μετά από επίθεση στην έδρα του Γραφείου Εθνικής Ασφάλειας στην Δαμασκό, μετέδωσε κρατικός τηλεοπτικός σταθμός.

Σύμφωνα με την κρατική συριακή τηλεόραση, ο υπουργός Άμυνας της Συρίας, ο Νταούντ Ράτζα, σκοτώθηκε σήμερα στην επίθεση καμικάζι που είχε στόχο το κτίριο της Εθνικής Ασφάλειας στη Δαμασκό.

"Ο στρατηγός Νταούντ Ράτζα έπεσε ως μάρτυρας στην τρομοκρατική επίθεση που είχε στόχο το κτίριο της Εθνικής Ασφάλειας", μετέδωσε ο σταθμός, ο οποίος νωρίτερα ανέφερε πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια συνεδρίασης υπουργών και υπευθύνων της ασφάλειας.

Πηγές των δυνάμεων ασφαλείας έκαναν γνωστό ότι υπάρχουν πολλοί τραυματίες, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Εσωτερικών Μοχάμαντ Ιμπραήμ αλ Σάαρ, και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλ-Σάμι της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μάναρ της λιβανικής σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ, τραυματίας από την έκρηξη είναι επίσης ο Άσεφ Σαουκάτ, σύζυγος της αδελφής του Μπασάρ αλ Άσαντ, Μπούσρα.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top