Select Menu


Στο διαδίκτυο, κυκλοφορεί στα αγγλικά και ελληνικά, μια ανάρτηση που έχει τίτλο "Εσείς έχετε δεί αυτόν τον άνθρωπο;" που συνοδεύεται απο ένα περίεργο σκίτσο ενός ανθρώπου (ανω φώτο), καυκάσιας φυλής, με γεμάτα και μάλλον σμιχτά φρύδια, που ..."κατ΄ ομολογία" κάποιων, ο ...άνθρωπος αυτός έχει διεισδύσει στα όνειρά τους!

Το πλήρες κείμενο έχει ώς εξής:
Τον Ιανουάριο του 2006, ένας ασθενής ψυχιατρείου ζωγράφισε την εικόνα ενός ανθρώπου που εμφανίστηκε πολλές φορές στα όνειρά του.

Η εικόνα ξεχάστηκε πάνω στο γραφείο του γιατρού, ώσπου μια μέρα ένας άλλος ασθενής, αναγνώρισε το ίδιο πρόσωπο και στα δικά του όνειρα. Κατόπιν έρευνας, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν και άλλοι ασθενείς που είχαν δει το ίδιο πρόσωπο.

Μέχρι σήμερα, τουλάχιστον 2.000 άνθρωποι αναγνωρίζουν σε αυτό το σκίτσο, τον άνθρωπο που έχουν δει στα όνειρά τους. Εσείς;

Ωρες είναι τώρα, να αρχίσουν τα...τρελλά τους περί...ομαδικής ύπνωσης και τέτοια ή περι...εξωγήινων, και να μας ...αποπροσανατολίσουν απο τα...χτυπήματα των πολέμων που πάνε να ανοίξουν σε Συρία και Ιράν!

Τι διάολο τους ...ποτίζουν εκεί πέρα, δε ξέρω!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top