Select Menu

Να καταδικαστεί άμεσα η Ιρλανδία που ξεκίνησε συλλήψεις τραπεζιτών επειδή τις χρεοκόπησαν και έφεραν τη χώρα στο μνημόνιο!

Θα πρέπει να παρέμβουν η ΕΚΤ, η Τράπεζα της Ελλάδας, οι “πεντακαθαρίδηδες” τραπεζίτες, η Μέρκελ, η Barclays με τη χειραγώγηση του libor,και όλα τα καλά παιδιά του συστήματος…

Συνέλαβαν το πρώην πρόεδρο της Anglo Irish Bank, της τράπεζας που κατέρρευσε και οδήγησε τη χώρα στη μνημόνιο. Εμείς φυσικά, τους έχουμε όλους στο απυρόβλητο!

Χθες, οι ιρλανδικές αρχές συνέλαβαν και απήγγειλαν κατηγορίες σε δύο πρώην ανώτερα στελέχη – William McAteer και Pat Whelan – σύμφωνα με τις οποίες επέτρεψαν να δοθούν κεφάλαια σε πρόσωπα που κατονομάζονται για την αγορά μετοχών της τράπεζας τη στιγμή που η τελευταία όδευε προς κατάρρευση τον Ιούλιο του 2008.

Σας θυμίζει κάτι όλο αυτό; Μήπως για το ίδιο θέμα θα έπρεπε να είχαν περάσει μια βόλτα από δικαστικό έλεγχο και όλες οι ελληνικές τράπεζες που λαμβάνουν δις ευρώ δάνεια από την τρόικα, χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει καν οι όροι της ανακεφαλαιοποίησης;

Είναι δυνατό να κρατούν κλειδωμένη σε συρτάρια την έκθεση της Blackrock, που δείχνει τα θαλλασοδάνεια και τις ατασθαλίες των τραπεζιτών;

Ο πρώην πρόεδρος της Anglo Irish Bank, Sean FitzPatrick, είχε συλληφθεί για να αφεθεί ελεύθερος δύο χρόνια πριν κατά τη διάρκεια των ερευνών στην πλέον κρατική τράπεζα η διάσωση της οποίας στοίχισε στους Ιρλανδούς φορολογούμενους σχεδόν 30 δισ. ευρώ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top