Select Menu

Οι Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης συναντήθηκαν στο μέγαρο Μαξίμου το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η συνάντηση που είχε διάρκεια δυόμιση ωρών πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, ενώ οι τρεις κατέληξαν σε καταρχήν συμφωνία στα βασικά σημεία για τη δημοσιονομική πολιτική και για το θέμα των περικοπών στο Υπουργείο Εργασίας.

Ο πρώτος που αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου ήταν ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος δεν έκανε δηλώσεις.

Οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης θα συζητήσουν τις προτάσεις στα επιτελεία τους. Δεν αναμένονται εντός της ημέρας ανακοινώσεις των νέων μέτρων.

Κουβέλης: "Δεν θα υπάρξουν οριζόντιες εφαρμογές μέτρων"

Εξερχόμενος από τη συνάντηση των αρχηγών, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δήλωσε χαρακτηριστικά:
"Δεν έχουμε τελειώσει, συνεχίζεται η αντιμετώπιση των ζητημάτων. Η οικονομική πραγματικότητα είναι εξαιρετικά δύσκολη αλλά και η κοινωνία δεν αντέχει άλλο να ματώνει. Διεκδικούμε τη χρονική επιμήκυνση της προσαρμογής και αναζητούμε τη συνολικότερη αναδιαπραγμάτευση της σύμβασης με δίκαια μέτρα. Επιδιώκουμε να έχουμε δίκαιες παρεμβάσεις και για να δούμε την κοινωνία σε καλύτερη κατάσταση. Δεν θα υπάρξουν οριζόντιες εφαρμογές μέτρων", κατέληξε. 

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top