Select Menu

«Το μνημόνιο το καταγγέλλει η ψήφος του λαού, όχι εμείς» υπογράμμισε ο Aλέξης Τσίπρας, μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ενώ σχετικά με την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής ανέφερε ότι εφόσον ο ελληνικός λαός ψηφίσει μια αριστερή κυβέρνηση, όλοι στην Ευρώπη θα ξέρουν ότι το μνημόνιο θα είναι νεκρό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι με τους Ευρωπαίους θα συζητήσει με ειλικρίνεια, ενώ υπογράμμισε ότι....
θα πρέπει να σταματήσει η εσωτερική υποτίμηση. Είπε ωστόσο, πως θα υποστηρίξει ότι στόχος της χώρας είναι οι θεσμικές αλλαγές.

«Εμείς δεν θα πάμε στην Ευρώπη σαν τον Κασιδιάρη στην εκπομπή του ΑΝΤ1» ανέφερε χαρακτηριστικά, αλλά πρόσθεσε πως αν μας πουν σε όλα «όχι» σημαίνει ότι έχουν στόχο να εξοντώσουν τον λαό και ότι θέλουν το τέλος της ευρωζώνης.

Νομικά, πολιτικά και οικονομικά, η έξοδός μας από το ευρώ θα διαλύσει την Ευρωζώνη, εκτίμησε, μεταξύ άλλων, ο κ Τσίπρας.

Aν η Ελλάδα δεν πάρει την επόμενη δόση, την επόμενη μέρα διαλύεται η ευρωζώνη, διαμήνυσε ο κ. Τσίπρας, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα βάλει υπογραφή αποδοχής στα αιτήματα των εταίρων, ήταν σαφής: «Οι δικοί μας αγωνιστές δεν υπέγραψαν στα ξερονήσια και με ρωτάτε αν θα υπογράψω;».

Ο κ. Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ, ενώ ανέφερε ότι το μοναδικό σημείο επαφής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι η αντιμετώπιση της κρίσης.

ΑΜΠΕ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top